Libnet.ro
UNICEF

09:30

Digi Sport: Kobe Bryant a lasat in urma o avere colosala. Era printre cei mai bogati sportivi din toate timpurile

Hotnews Hotnews,
 Digi Sport: Kobe Bryant a lasat in urma o avere colosala. Era printre cei mai bogati sportivi din toate timpurile

Moartea lui Kobe Bryant a socat lumea sportului, iar presa de pe toata planeta a comentat acest tragic eveniment. Avand in vedere celebritatea sa, este normal ca lumea sa se intrebe ce avere avea, iar raspunsul l-a dat o publicatie americana, cu toate ca sumele nu pot fi niciodata exacte. continuă pe Hotnews

Kobe Bryant a murit, intr-un accident de elicopter! Fiica sa de 13 ani si-a pierdut si ea viata Black Mamba castigase 5 titluri NBA cu LA Lakers

UPDATE 2 Donald Trump, presedintele SUA, a avut o prima reactie la decesul lui Kobe Bryant, uriasul baschetbalist american in varsta de 41 de ani, care a castigat cinci titluri NBA cu Los Angeles.

Kobe Bryant si imperiul sau: baschetbalistul era printre cei mai bogati sportivi, din toate timpurile

Moartea lui Kobe Bryant a socat lumea sportului si nu numai, baschetbalistul in varsta de 41 de ani prabusindu-se in elicopterul in care se afla alaturi de opt persoane, inclusiv fiica sa, de 13 ani.

Kobe Bryant, ultimul mesaj postat pe Twitter: Ce a scris cu doar cateva ore inainte de decesul sau

O legenda a celor de la Los Angeles Lakers, Kobe Bryant era si un tip plin de bun simt. Si avea un respect deosebit pentru LeBron James, care, in opinia multora, poate deveni cel mai bun jucator din istoria NBA.

Ce avere colosala avea Kobe Bryant. Campionul a ajuns in topul celor mai bogati sportivi din istorie

Kobe Bryant, legendarul jucator de basket a murit la varsta de 41 de ani intr-un accident de elicopter. Alaturi de el se mai aflau alte patru persoane, care au decedat in urma impactului, printre care si fiica sa in varsta de 13 ani. Elicopterul se indrepta catre Academia Mamba, unde voiau sa joace baschet. Ce .

Kobe Bryant a murit, dupa ce elicopterul in care se afla s-a prabusit! Ce a lasat in urma jucatorul care a scris istorie in baschet

Fostul mare jucator de baschet Kobe Bryant a murit duminica, la varsta de 41 de ani. Elicpetrul in care se afla s-a prabusit in Calabasas, un orasel din California, Statele Unite ale Americii. A fost in topul celor mai bogati sportivi din lume all-time, judecand dupa contractele fabuloase de publicitate. Kobe Bryant a murit, dupa .

Cum a fost prevestita moartea lui Kobe Bryant. Mesajele sinistre care circulau inca din 2012

La cateva ore dupa accidentul tragic de elicopter in urma caruia Kobe Bryant si-a pierdut viata, pe internet a inceput sa circule un clip video cu un desen animat realizat in 2017, dar si un mesaj pe Twitter, care prevesteau parca vestea tragica.

Cinci morti dupa prabusirea unui elicopter in California: Fostul jucator NBA Kobe Bryant, printre victime

Doliu in lumea sportului! Fostul jucator NBA Kobe Bryant si-a pierdut viata in urma prabusirii unui elicopter in Calabasas, California.

Legenda NBA Kobe Bryant a murit la 41 de ani, dupa prabusirea unui elicopter

Doliu in lumea sportului! Fostul jucator de baschet Kobe Bryant si-a pierdut viata in urma prabusirii unui elicopter in Calabasas, California.

Legenda NBA Kobe Bryant a murit la 41 de ani, dupa prabusirea unui elicopter. Una dintre fiicele sale se afla cu el

Doliu in lumea sportului! Fostul jucator de baschet Kobe Bryant si-a pierdut viata in urma prabusirii unui elicopter in Calabasas, California.

Publicatia care a anuntat moartea lui Kobe Bryant, criticata: Mi se pare complet lipsit de respect sa afli asa ca cei pe care i-ai iubit au disparut

Vestea potrivit careia Kobe Bryant a murit, in urma prabusirii elicopterului in care se afla, a fost anuntata, in premiera, de publicatia TMZ, criticata pentru valorile ei morale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )