Libnet.ro
UNICEF

10:15

Digi Sport: Simona Halep face o dezvaluire impresionanta! Vin la mine si incep sa planga

Hotnews Hotnews,
 Digi Sport: Simona Halep face o dezvaluire impresionanta! Vin la mine si incep sa planga

Simona Halep este una dintre cele mai iubite jucatoare din circuitul feminin. Campioana de la Wimbledon a vorbit deschis despre relatia pe care o are cu cei care o sustin la toate turneele la care participa. continuă pe Hotnews

Digi Sport: Simona Halep: Acestea sunt jigniri directe si nu pot sa le accept!

Simona Halep s-a destainuit intr-o emisiune la TVR. Campioana noastra a dezvaluit ce o deranjeaza cel mai tare, mai ales in ultimii ani, dupa ce a ajuns celebra.

Simona Halep, dezvaluiri IMPRESIONANTE: Vin la mine si incep sa planga. iti consuma energia

Simona Halep, una dintre cele mai iubite sportive din Romania ale tuturor timpurilor, a povestit recent un amanunt emotionant din viata sa. Sportiva a vorbit despre relatia pe care o are cu fanii si cum.

Simona Halep, locul 2 in topul pentru Turneul Campioanelor

In clasamentului din aceasta saptamana pentru Turneul Campioanelor, Simona Halep nu a fost afectata de eliminarea din optimile de finala la Cincinnati.

Simona Halep a scapat de emotii. A cata favorita este romanca la US Open, ultimul Grand Slam al anului

Simona Halep a incheiat cu bine primele doua saptamani ale celei mai incarcate perioade din acest sezon, in care au avut loc turneele de la Toronto si Cincinnati si urmeaza US Open.

Simona Halep lucreaza de doi ani cu un pshiholog. Care este motivul pentru care a apelat la acest refugiu

Duminca seara, in cadrul emisiunii Garantat 100%, Simona Halep a vorbit despre cum incearca sa compenseze faptul ca este o persoana mai emotiva.

Simona Halep: Nici 1% nu ma asteptam sa castig Wimbledon De ce spune ca a inhibat-o pe Serena si cat a dormit iniantea finalei

An cadrul emisiunii Garnatat 100%, cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei, Simona Halep, a oferit un interviu rarisim pentru un post de televiziune din tara.

Vesti triste despre Simona Halep: Tendonul necesita repaus mai lung decat trebuie

Tatal Simonei Halep, Stere Halep, a oferit detalii despre starea fizica a sportivei, precizand ca fiica sa are nevoie de o pauza mai lunga pentru a se recupera complet.

Decizie neasteptata luata de Simona Halep inainte de US Open. Ce va face jucatoarea noastra pana la ultimul Grand Slam al anului

Simona Halep va porni din postura de favorita numarul 4 la ultimul Grand Slam al anului, cel de la US Open, programat la finalul lunii august.

DigiSport: Simona Halep: Am un iubit, da!. Cum a raspuns la urmatoarea replica: Mama, intrebarea asta...

Simona Halep a vorbit despre relatia pe care o are si a lasat de inteles ca se simte extrem de implinita. Simona Halep 27 de ani) are o relatie cu Toni Iuruc 40 de ani), care i-a fost alaturi pe tot parcursul turneului de la Wimbledon.

DigiSport: Reginele de la US Open! Fotografia, in care apare si Simona Halep, care a starnit multe controverse

Simona Halep 27 de ani, locul 4 WTA) se pregateste de zor pentru ultimul Grand Slam al anului 2019, cel de la US Open, care va incepe saptamana viitoare, luni, 26 august. Campioana noastra si-a facut timp pentru a onora si o invitatie primita din partea sponsorului tehnic, Nike.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )