Libnet.ro
UNICEF

17:00

Digi24: Bacterie periculoasa descoperita la Spitalul Universitar din Bucuresti. O sala de ginecologie a fost nchisa

Hotnews Hotnews,
 Digi24: Bacterie periculoasa descoperita la Spitalul Universitar din Bucuresti. O sala de ginecologie a fost nchisa

O bacterie periculoasa a fost descoperita la Spitalul Universitar din Capitala, acolo unde una dintre salile din sectia de obstetrica-ginecologie este inchisa de doua zile, anunta Digi24. Este vorba de bacilul piocianic, bacil care se dezvolta in mediile umede. continuă pe Hotnews

Bacterie periculoasa, descoperita la Spitalul Universitar din Bucuresti

O bacterie periculoasa a fost descoperita la Spitalul Universitar din Capitala acolo unde una dintre salile din sectia de obstetrica-ginecologie este inchisa de doua zile. Este vorba de bacilul pioceanic, bacil care se dezvolta in mediile umede.

UPDATE Bacterie periculoasa descoperita n sala de ginecologie a Spitalului Universitar din Bucuresti. Institutia verifica daca se impun sanctiuni

Spitalul Universitar din Capitala a descoperit in urma cu cateva zile bacteria bacil pioacinic, intr-una din salile de ginecologie unde aveau loc interventii cronice, insa nu obstetrice, institutia precizand ca incaperea este inchisa pentru decontaminare, iar infectarea unor persoane este nula.

ALERTAla un spital din Capitala! Sala de ginecologie a fostiNCHISA: S-a DESCOPERIT o bacterie PERICULOASA!

Sala de ginecologie din Spitalul Universitar Bucuresti a fost inchisa dupa ce s-a descoperit existenta unei bacterii periculoase in sectie. Bacilul piocianic a fost descoperit intr-un filtru de apa al s.

Femeile din Bucuresti ar putea beneficia de analize gratuite pentru depistarea cancerului de san si de col uterin

Femeile din Bucuresti ar putea beneficia de analize gratuite pentru depistarea cancerului de san si de col uterin in centre specializate. Este vorba despre unul din proiectele propuse de Primaria Bucurestiului i.

Companiile municipale infiintate de Firea primesc in gestiune principalele servicii publice din Bucuresti

Coalitia PSD-ALDE din Consiliul General a delegat principalele servicii publice din Bucuresti catre companiile municipale infiinatate de Gabriela Firea, de la constructia de drumuri, intretinerea spatii verzi, parcuri, cimitire, pana la publicitatea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )