Libnet.ro
UNICEF

01:05

Digi24: Cea mai bogata familie din lume castiga 4 milioane de dolari pe ora. Ce afaceri merg cel mai bine

Hotnews Hotnews,
 Digi24: Cea mai bogata familie din lume castiga 4 milioane de dolari pe ora. Ce afaceri merg cel mai bine

Cele mai bogate 25 de familii din lume au o avere de 1. 400 de miliarde de dolari, cu un sfert mai mult fata de anul trecut. Potrivit Bloomberg, cea mai bogata familie, Walton, castiga 4 milioane de dolari pe ora. continuă pe Hotnews

EUROSTAT: Tara noastra are din nou cea mai mare inflatie din UE

Romania a inregistrat, si in iulie, cea mai mare rata anuala a inflatiei din cadrul Uniunii Europene UE), 4,1%, in crestere fata de iunie 3,9%) si de peste doua ori mai mare decat media la nivelul UE, potrivit datelor biroului european de statistica, Eurostat, transmise luni.

EUROSTAT: Romania are din nou cea mai mare inflatie din UE

Romania a inregistrat, si in iulie, cea mai mare rata anuala a inflatiei din cadrul Uniunii Europene UE), 4,1%, in crestere fata de iunie 3,9%) si de peste doua ori mai mare decat media la nivelul UE, potrivit datelor biroului european de statistica, Eurostat, transmise luni.

Romania, din nou cea mai mare inflatie din UE

Romania a inregistrat, si in iulie, cea mai mare rata anuala a inflatiei din cadrul Uniunii Europene.

Bloomberg: Cea mai mare gafa din istoria recenta a licitatiilor. De ce un Porche din perioada nazista nu a reusit sa fie vandut la licitatie

O masina care simbolizeaza ascensiunea nazistilor din anii 30 nu a reusit sa se vanda la o licitatie din California - dar esecul nu a avut nicio legatura cu etica, iar ceea ce l-a cauzat a fost o confuzie ce tine de pret. Oamenii au incetat sa mai liciteze, au huiduit si au parasit locul unde avea loc evenimentul.

Romania, estul salbatic al Europei! A patra cea mai violenta tara din UE, potrivit datelor Eurostat

Romania ocupa locul patru in Uniunea Europeana in privinta numarului de decese provocate prin violenta, potrivit datelor Eurostat. Daca media UE este de 0,6 decese prin violenta la o.

Sapte pui de barza intr-un singur cuib. Unde se afla cea mai numeroasa asemenea familie, un adevarat record national

Numaratoarea berzelor albe a adus in 2019 un record absolut pentru un cuib de barza din Romania. Pentru prima oara, avem un cuib cu 7 pui de barza alba. Se intampla in satul sucevean Horodnic de Sus, numarul record de pui fiind inregistrat de biologul Lucian Fasola Matasaru.

CIFRE ULUITOARE! Bloomberg: Cele mai bogate familii din lume isi maresc averea cu 4 milioane de dolari pe ora! TOPUL primelor 25 de dinastii financiare

O analiza realizata de agentia Bloomberg prezinta cifre naucitoare privind averea celor mai bogate familii din lume.

Cea mai mare pensie lunara din Moldova depaseste 200 de mii de lei

Cea mai mare pensie din Republica Moldova este de aproape 225 de mii de lei si este ridicata lunar de catre un asigurat care a activat in domeniul financiar-bancar.

Trebuia sa fie cea mai frumoasa zi din viata lor, dar totul a luat o turnura neasteptata. in toiul petrecerii, invitatii de la o nunta din judetul Arges s-au ingrozit. S-a intamplat chiar sub ochii lor

Petreceau de zor la o nunta in comuna argeseana Calinesti, cand totul a luat o turnura neasteptata si dramatica. Mirii si invitatii s-au ingrozit cand unul dintre petrecareti s-a prabusit chiar in.

Cea mai mare suferinta a lui Horia Brenciu. Juratul de la PRO TV, extrem de afectat. Mi-a lasat un gol imens!

Horia Brenciu, juratul de la PRO TV, are adunata multa suferinta intr-un colt al inimii. Expansiv si mereu cu umorul la purtator, nu ai spune ca artistul poarta cu el o durere imensa. Vedeta de la Vocea Romaniei nu poate trece peste disparitia celor dragi. Ce povesteste despre evenimentele marcante din viata sa? Cea mai .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )