Libnet.ro
UNICEF

14:45

Digi24: Cel mai sarac oras din Romnia, adus n paragina de o frauda masiva cu fonduri europene. Localnicii emigreaza pe capete

Hotnews Hotnews,
 Digi24: Cel mai sarac oras din Romnia, adus n paragina de o frauda masiva cu fonduri europene. Localnicii emigreaza pe capete

Saracia si deznadejdea si-au facut casa la Negresti, in Vaslui. Orasul si-a pierdut industria, tinerii si spitalul. Fonduri europene zero, datorii multe. Locuri de munca nu sunt, investitori nici atat. Din zece mii de localnici, mai putin de o mie lucreaza. Tot in Vaslui, la Hoceni, primaria a cosmetizat comuna cu fonduri europene de cateva milioane de euro. Acolo, copiii merg la after-school, iar dascalii castiga mai mult ca la oras. continuă pe Hotnews

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 7 - 14 FEBRUARIE Fondul Proprietatea - cel mai rentabil emitent din BET-FI

Inregistrand o apreciere de 2,78%, in raport cu moneda euro, in intervalul 7 - 14 februarie, titlurile Fondul Proprietatea FP) reprezinta actiunile cu cel mai bun randament din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus FP, care a consemnat o crestere de 0,74%, in perioada mentionata.

Cel mai rapid tren din India s-a stricat imediat dupa inaugurare

Cel mai rapid tren din India s-a strucat dupa prima sa calatorie, la o zi dupa ce a fost inaugurat de premierul Narendra Modi. Trenul de mare viteza de productie indiana - Vande Bharat Express - se intorcea.

Descoperiti. Cel mai mare cutremur din justitie se vrea ascuns. Ce spune avocatul poporului

Andreea Sava a vorbit la emisunea Descoperiti despre cel mai mare cutremur din justitie se vrea ascuns. Daca nu ar fi fost turul televizat al Laurei Codruta Kovesi si punerea sub acuzare la care cu.

A murit barbatul care a oferit cel mai faimos sarut din istorie. Povestea lui George Mendonsa

Barbatul care apare intr-una dintre cele mai cunoscute fotografii din toate timpurile,cea in care un marinar saruta o asistenta medicala, in Times Square, a murit. George Mendonsa avea 95 de ani.

Cel mai rapid tren din India s-a stricat imediat dupa inaugurare. Autoritatile dau vina pe vaci

Cel mai rapid tren din India s-a strucat dupa prima sa calatorie, la o zi dupa ce a fost inaugurat de premierul Narendra Modi.

Cel mai rapid SUV din lume bate chiar si modelul Lamborghini

Cel mai rapid SUV din lume nu mai este Lamborghini Urus, ci Bentley Bentayga Speed. Desi rivalul sau are un pret similar, performantele sunt usor superioare SUV-ului italian. Cel mai rapid SUV.

Clasament: Desi si-a propus sa faca America mareata din nou, Donald Trump este CEL MAI NEPOPULAR presedinte din ISTORIA Statelor Unite

Abraham Lincoln, George Washington, Franklin Delano Roosevelt, Teddy Roosevelt si Thomas Jefferson sunt cei mai apreciati presedinti americani, se arata intr-un clasament recent facut deinstitutul american.

Orasul din Romania in care se respira cel mai poluat aer

In topul oraselor cu cel mai poluat aer din Romania se afla Ploiesti. Se pare ca orasul duce o lupta ineficienta impotriva poluarii. La polul opus, in Cluj-Napoca locuitorii se bucura de cel mai curat aer. Potrivit unui studiu realizat de Observatorul Roman de Sanatate ORS) care este un ONG ce isi propune sa contribuie [] .

VIDEO: Ce atacant din Liga 1 suteaza la vinclu cel mai bine? Rusescu nu stie sa traga la poarta!

Episodul al cincilea din serialul Fotbalist de Romania, cel care in cadrul unui conceput unic il va desemna la final pe cel mai bun jucator din Liga 1 Betano, a ajuns la Episodul 5. Dupa examenul de la Astra din prima parte a episodului, in cea de-a doua ntra in scena atacantii din campionat, cate unul din partea fiecarui club. Privindu-i pe toti, sare in ochi faptul ca Raul Rusescu habar nu are sa suteze la poarta.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 8 - 15 FEBRUARIE Crestere de 14,95% pentru titlurile Turbomecanica

Inregistrand un salt al cotatiei de 14,95%, in raport cu moneda euro, in intervalul 8 - 15 februarie, actiunile Turbomecanica TBM) reprezinta cele mai rentabile titluri din cadrul indicelui extins BET-XT, al celor mai tranzactionate 25 de titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a consemnat un avans de 1,29%, in perioada avuta in vedere.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )