Libnet.ro
UNICEF

01:05

Digi24 - CTP: Este cea mai rea situatie dintre cele posibile

Hotnews Hotnews,
 Digi24 - CTP: Este cea mai rea situatie dintre cele posibile

Cristian Tudor Popescu considera ca rezultatul alegerilor parlamentare 2020, asa cum este prefigurat el de exit-polluri si de rezultatele provizorii, arata cea mai rea situatie dintre cele posibile. continuă pe Hotnews

CTP: De 30 de ani, PSD nu a pierdut vreodata alegerile parlamentare

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 rezultatul alegerilor parlamentare 2020, asa cum a fost prefigurat de exit-polluri, afirmand ca s-a ajuns la cea mai rea situatie dintre cele posibile. Acesta a explicat ca desi s-ar putea forma o majoritate in Parlament, aceasta va fi una fragila.

Pana la ora 16,30 au votat peste 22 la suta dintre romani. Diaspora este cea mai activa

Pana duminica la ora 16 au votat peste 23 la suta dintre cetatenii romani.

Proprietati istorice din Transilvania, construite dupa 1900, scoase la vanzare . Care este cea mai scumpa FOTO

Mai multe proprietati istorice din Transilvania, case de vacanta, cu cerdac sau care au apartinut unor celebre familii dupa 1900, sunt scoase la vanzare cu preturi incepand de la 200. 000 euro.

Ciolacu: Votul de la parlamentare, cea mai aspra palma democratica pentru un presedinte care nu si-a inteles atributiile

Marcel Ciolacu a transmis un mesaj pe Facebook in care le multumeste romanilor pentru scorul obtinut de PSD la alegerile parlamentare de duminica. Liderul PSD are si un mesaj pentru Klaus Iohannis, spunand ca votul este cea mai aspra palma democratica pentru un presedinte care nu si-a inteles atributiile. PSD: Orice mandat de formula guvernamentala formata de Orban si partidele de dreapta va fi lipsit de legitimitate.

Ce dieta tine Delia? in viata ei, cea mai lunga cura a durat doar 48 de ore

Delia Matache este una dintre cele mai cunoscute artiste din Romania. in varsta de 38 de ani, aceasta este cantareata, vedeta de televiziune si jurat la emisiunea iUmor. Pe langa asta, mai este jurat si in cadrul competitiei muzicale internationale X Factor Romania. Din 1993 pana in anul 2003 a facut parte din formatia N&D, .

Cea mai buna reteta de vin fiert care e secretul acestei bauturi de iarna

Vinul fiert este una dintre cele mai delicioase si aromate bauturi ce pot fi consumate pe timpul iernii. Cu toate ca este considerata a fi o bautura ce isi are originile in Europa, ea este preparata in diferite moduri pe tot globul. Este bautura preferata de toti romanii, mai ales in pragul sarbatorilor de iarna.

Alegeri parlamentare 2020. Cea mai scazuta prezenta la vot in judetul Botosani din ultimii 30 de ani

La alegerile parlamentare 2020 in judetul Botosani s-a inregistrat cea mai scazuta prezenta la vot din ultimele trei decenii. La urne a ajuns aproximativ un sfert din electorat, adica nici 30% dintre cei cu drept de vot.

De ce sa votezi PNL. Guvernul Orban: cea mai mare suma pentru investitii din ultimul deceniu

Cea mai mare problema a romanilor in ultimul an a fost criza sanitara provocata de noul coronavirus. Partidul National Liberal a devenit, fortat de aparitia crizei, partidul care a avut de luat cele mai dificile decizii la guvernare, atat in sanatate, cat si in economie si protectie sociala. 1,2 miliarde euro, fonduri europene nerambursabile, au finantat in acest an dotarea spitalelor din Romania si pentru 3 dintre spitalele regionale promise de PSD in urma cu 4 ani, s-au semnat contractele de finantare: Iasi investitie 500 mil. euro), Cluj investitie de 540 mil. euro) si Craiova 603 mil. euro).

Alegerile parlamentare 2020: Judetele din sudul tarii, cea mai mare prezenta la urne. Mobilizare slaba in Moldova

Alegerile parlamentare din 2020 vor ramane in istorie drept scrutinul cu cea mai scazuta prezenta la vot, in conditiile in care doar 31,84% dintre cetatenii cu drept de vot si-au exprimat.

Alegerile parlamentare 2020: Judetele din sudul tarii, cea mai mare prezenta la urne. Mobilizare slaba in Moldova

Alegerile parlamentare din 2020 vor ramane in istorie drept scrutinul cu cea mai scazuta prezenta la vot, in conditiile in care doar 31,84% dintre cetatenii cu drept de vot si-au exprimat.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )