Libnet.ro
UNICEF

20:15

Digi24: Cum sa lucreze noii ministri cu toti acesti indivizi plantati acolo, ca niste mine antipersonal, de catre Dancila?

Hotnews Hotnews,
 Digi24: Cum sa lucreze noii ministri cu toti acesti indivizi plantati acolo, ca niste mine antipersonal, de catre Dancila?

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a declarat, intr-o interventie telefonica la Digi 24, ca una din marile provocari ale noului guvern Ludovic Orban o reprezinta chiar ultimele numiri, facute pe ultima suta de metri, de fostul premier Viorica Dancila, care a pus, in fruntea mai multor institutii importante, persoane apropiate Rovanei Plumb si lui Gabriel Oprea. continuă pe Hotnews

CTP, despre ramasitele PSD din institutii: Mine antipersonal plantate de Dancila

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a explicat intr-o interventie telefonica la Digi24 ca una dintre principalele provocari ale guvernului Orban va fi ultimele numiri facute pe ultima suta de metri de catre Viorica Dancila la sefia mai multor institutii importante. Cum sa lucreze noii ministri cu toti acesti indivizi plantati acolo, ca niste mine antipersonal, de catre Dancila?, s-a intrebat gazetarul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )