Libnet.ro
UNICEF

13:15

Digi24: Ghinion maxim pentru doi tineri proaspat casatoriti in ziua alegerilor. Ce au patit cand au mers sa voteze

Hotnews Hotnews,
 Digi24: Ghinion maxim pentru doi tineri proaspat casatoriti in ziua alegerilor. Ce au patit cand au mers sa voteze

Dupa biserica si inainte de petrecere, un intreg alai de nuntasi a venit sa voteze la alegerile europarlamentare 2019, la o sectie din Harman, judetul Brasov. continuă pe Hotnews

VIDEO Doi tineri frizeri din Oradea au facut un film prin care indeamna lumea sa mearga la vot. Pai daca m-ai lasat sa aleg in locul tau, eu ce sa-ti fac?

Doi tineri de la un salon de estetica masculina din Oradea au realizat un filmulet in care indeamna lumea sa mearga la vot, prezentand, prin intermediul unei scenete amuzante, ce poate iesi cand clientii se lasa pe mana frizerului in loc sa spuna ce vor.

Faze tari: S-a trezit din mahmureala cu penisul in buzunar; Cum au reusit doi tineri sa-si faca nunta in metrou; Reactia unei vulpi cand descopera camera de filmare instalata in Parcul National Semenic

Replica geniala a soferului de TIR catre viceprimarul care a zis ca tiristii stau si invart de volan, pentru 2. 000 de euro. Omuletul acesta, evident. Be he he! Vrei sa pasti cu noi? Pune-ti pampersi! Cercetatorii brazilieni au gasit o.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )