Libnet.ro
UNICEF

01:05

Digi24: Radu Paraschivescu si personajul din sport care ar trebui sa fie mai cunoscut decat Ilie Nastase

Hotnews Hotnews,
 Digi24: Radu Paraschivescu si personajul din sport care ar trebui sa fie mai cunoscut decat Ilie Nastase

Ilie Nastase, candidatul care deschide lista UNPR la alegerile parlamentare din mai 2019, a fost filmat in timp ce stropea cu cafea un panou electoral cu chipul fostului presedinte Traian Basescu. continuă pe Hotnews

Barbatul din Constanta care si-a ucis sotia a fost condamnat la inchisoare pe viata

Laurentiu Apostol, barbatul din Constanta care si-a ucis sotia anul trecut, a fost condamnat la inchisoare pe viata. Barbatul de 47 de ani este acuzat de savarsirea infractiunii de omor calificat asupra.

Care sunt companiile din Romania care functioneaza cu banii Rusiei lui Putin

Banca Internationala de Investitii, controlata direct de la Kremlin de presedintele Vladimir Putin, pompeaza bani si in Romania. Sunt bani dati sub forma de imprumuturi unor companii romanesti. Banca Internationala de Investitii, cunoscuta drept banca lui Putin, finanteaza mai multe companii din Romania. Unele dintre ele apeleaza periodic la institutia financiara, de la care se [] .

O fetita din SUA care s-a nascut fara maini a reusit sa castige un concurs de caligrafie

O fetita de 10 ani din statul Maryland, care s-a nascut fara ambele maini, a reusit sa castige premiul intai la un concurs pentru scriere de mana din cadrul unei competitii nationale. Fetita a reusit sa uimeasca pe toata lumea cu caligrafia ei, relateaza CNN.

Cazuarul din Florida care si-a omorat stapanul va fi scos la licitatie

Cazuarul care si-a ucis stapanul in Florida acum aproape doua saptamani va fi scoasa la licitatie saptamana aceasta, scrie miercuri ziarul Gainesville Sun, citat de AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )