Libnet.ro
UNICEF

16:30

Digi24 suspenda emisiunea Cap Limpede cu CTP: care este motivul

Adevărul Adevărul,
Digi24 suspenda emisiunea Cap Limpede cu CTP: care este motivul

Statia de stiri Digi24 a anuntat ca suspenda emsiunea Cap Limpede realizata de jurnalista Roxana Lazarescu impreuna cu gazetarul Cristian Tudor Popescu. continuă pe Adevărul

Care este starea de sanatate a lui Virgil Chitac. A fost transferat la terapie intensiva!

In data de 13 martie, intr-o conferinta de presa, actualul Premier interimar, Ludovic Orban, in urma aflarii faptului ca un membru al grupului de Sentatori PNL ar putea fi depistat pozitiv cu COVID-19, a anuntat ca tot aparatul guvernamental va intra in autoizolare, senatorul PNL Vergil Chitac fusese depistat pozitiv. Care este starea de sanatate .

Care este, de fapt, identitatea celui mai puternic om din spatele Kanal D

Kanal D este un canal de televiziune la nivel national din Turcia si face parte din Demiroren Group. De asemenea, reteaua ruleaza un canal international, Euro D, care este disponibil online, si a avut primul canal de inalta definitie din Turcia, Kanal D HD. Textul KANAL D nu este afisat in transmisia sa turca. Doar .

Artemon Apostu Efremov a dezvaluit care este programul de antrenament al Simonei Halep in aceasta perioada

Pandemia de coronavirus a dat peste cap programul competitiilor sportive din intreaga lume, iar tenisul a avut de asemenea de suferit, mai multe turnee fiind anulate. Artemon Apostu Efremov a declarat ca Simona Halep respecta conditiile impuse de autoizolare si nu se poate antrena normal in aceasta perioada.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )