Libnet.ro
UNICEF

06:45

Digi24: Ce urmareste, de fapt, Liviu Dragnea. C.T. Popescu: Nu il intereseaza neaparat Cotroceniul

Hotnews Hotnews,
 Digi24: Ce urmareste, de fapt, Liviu Dragnea. C.T. Popescu: Nu il intereseaza neaparat Cotroceniul

Liviu Dragnea nu a fost interesat pana acum un an de candidatura la presedintie, tinta lui fiind mereu functia de premier, pe care spera sa o obtina prin albirea dosarelor, a explicat la Digi24 Cristian Tudor Popescu. continuă pe Hotnews

Digi24: Cristian Tudor Popescu a demascat planul lui Liviu Dragnea din seara alegerilor

Liviu Dragnea isi va lansa sigur candidatura la alegerile prezidentiale, duminica seara, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24. Gazetarul a explicat si ce va face de fapt liderul PSD in seara alegerilor si a doua zi, cand isi poate afla sentinta.

CTP, despre planul lui Liviu Dragnea din seara alegerilor: Este aproape indiscutabil ca isi va lansa candidatura la presedintie

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a afirmat la Digi24 ca Liviu Dragnea isi va lansa sigur candidatura la alegerile prezidentiale, duminica seara, 26 mai.

Calin Popescu Tariceanu, despre candidatura la prezidentiale: Am convenit cu Liviu Dragnea sa...

Calin Popescu-Tariceanu a vorbit despre o posibila candidatura a sa la alegerile prezidentiale. Daca ai mei colegi vor considera ca eu sunt acela, am curajul sa ma inham la aceasta sarcina deloc.

Corina Cretu l-a sunat pe Liviu Dragnea. Surpriza! Cine i-a raspuns la telefon: Mi s-a parut putin deplasat

Comisarul european Corina Cretu a facut declaratii care dau de inteles ca multe dintre deciziile pe care ministrii ar trebui sa le ia pe cont propriu, sunt luate de fapt la comanda. Ea a precizat ca a incercat sa il sune pe liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru a discuta cu el, dar de fiecare data [] .

Subiectele zilei: Baronii PSD il contrazic pe Liviu Dragnea: Candidatul la prezidentiale se alege in Congres; Augustin Zegrean, fost presedinte CCR: Iohannis nu e obligat sa accepte restructurarea Guvernului; Email de la Ceausescu pentru mai tanarul sau

Liviu Avram: Dragnea a incercat sa creeze o lebada neagra. Azi a constatat ca a produs un pui de cioara. Liviu Avram explica care este principalul motiv din spatele anuntului lui Liviu Dragnea pe tema candidaturii la prezidentiale. Ponta jongleaza cu aliantele, dar neaga discutiile cu grupul Conservatorilor. Fostul premier roman Victor Ponta nu intentioneaza sa incheie o alianta cu grupul Conservatorilor si Reformistilor.

Liviu Dragnea, atac direct la Viorica Dancila: Sa nu uite de ce a fost pusa acolo

Pe toata durata campaniei electorale, au existat zvonuri potrivit carora relatia dintre Liviu Dragnea si Viorica Dancila s-ar fi racit. Acum, liderul PSD face declaratii care lasa loc de multe interpretari. Liviu Dragnea sustine ca activitatea premierului Viorica Dancila va fi analizata dupa alegeri. Nu doar sefa Guvernului ar fi vizata, ci toti ministrii care, [] .

Carmen Avram ii da peste cap planurile lui Liviu Dragnea: Cred ca duminica isi anunta candidatura la presedintie

Carmen Avram, candidata PSD la alegerile europarlamentare, da de inteles ca ar cunoaste planul lui Liviu Dragnea. Fosta jurnalista e de parere ca liderul PSD isi va anunta duminica, in ziua alegerilor, candidatura la europarlamentare. Liviu Dragnea a anuntat ca PSD va anunta duminica, chiar dupa inchiderea urnelor, candidatul partidului la prezidentiale. N-ar fi exclus [] .

SONDAJ. Credeti ca Liviu Dragnea va candida la prezidentiale? Cum au raspuns telespectatorii Antena 3

Razvan Dumitresci a lansat, vineri, la Subiectiv Fata in fata urmatoarea intrebare: Credeti ca Liviu Dragnea va candida la prezidentiale? Raspundeti cu DA sau NU la 1272 0,6 eur/-sms TVA inclus) pe.

SONDAJ. Credeti ca Liviu Dragnea va candida la prezidentiale?

Razvan Dumitresci a lansat, vineri, la Subiectiv Fata in fata urmatoarea intrebare: Credeti ca Liviu Dragnea va candida la prezidentiale? Raspundeti cu DA sau NU la 1272 0,6 eur/-sms TVA inclus) pe.

Liviu Dragnea: Contractele din Romania, doar in lei! Nu mai vreau sa aud de preturi in euro!

Liviu Dragnea a anuntat, vineri, ca vrea intarirea monedei nationale, inclusiv exprimarea tuturor contarctelor in lei. O sa introducem o prevedere ca in Romania sa se discute doar despre preturi in lei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )