Libnet.ro
UNICEF

11:30

Digi24: VIDEO. Florin Morariu, eroul unui atac terorist din Anglia, rupe un steag PSD la mitingul din Iasi

Hotnews Hotnews,
 Digi24: VIDEO. Florin Morariu, eroul unui atac terorist din Anglia, rupe un steag PSD la mitingul din Iasi

PSD a organizat un miting, la Iasi, pe 9 mai, de Ziua Europei, simultan cu mitingul informal al liderilor UE de la Sibiu. in acelasi timp, in jurul Pietei Unirii din oras s-au strans persoane care au scandat Hotii! si PSD, ciuma rosie. Printre acestia s-a aflat si Florin Morariu, ieseanul decorat de regina Elisabeta a II-a pentru gestul sau de curaj din timpul unui atac terorist din Londra. continuă pe Hotnews

Florin Morariu a participat la protestul fata de Liviu Dragnea, la Iasi. Ce a facut cand a ajuns la fata locului

Florin Morariu a participat la protestul fata de Liviu Dragnea, organizat la Iasi in aceeasi zi cu mitingul PSD. Romanul care a fost decorat de Regina Marii Britanii pentru curajul de care a dat dovada in timpul unui atentat din Londra s-a filmat in timpul protestului de la Iasi si a postat materialul video pe [] .

Atac terorist la un ONG. Mai multe persoane au murit

Cinci persoane, printre care un politist si o femeie, au fost ucisi miercuri intr-un atac al talibanilor asupra unui ONG international din centrul capitalei afgane Kabul, relateaza dpa. Atacul asupra.

Posta Romana, tinta unui atac scam: NU oferim iPhone XS!

In urma aparitiei, in cateva publicatii online, a unor materiale cu privire la faptul ca mai multi utilizatori de servicii mobile au primit mesaje conform carora ar fi castigatorii unui telefon de ultima generatie, respectiv iPhone XS sau Samsung S10,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )