Libnet.ro
UNICEF

22:45

Digi24: VIDEO |Ipostaza in care a fost filmat un sofer MAI, in Suceava: Ai vazut unde se baga asta?, E de la Politie, nu vezi?

Hotnews Hotnews,
 Digi24: VIDEO |Ipostaza in care a fost filmat un sofer MAI, in Suceava: Ai vazut unde se baga asta?, E de la Politie, nu vezi?

Soferul unui autoturism care apartine Ministerului Afacerilor Interne a fost filmat cu o camera de bord in timp ce face o depasire neregulamentara pe linia continua si, in acelasi timp, extrem de periculoasa, pentru ca drumul respectiv traverseaza un lant muntos din judetul Suceava si este cu serpentine. continuă pe Hotnews

Caz incredibil! O mama a incercat sa-si convinga copilul sa-si puna capat zilelor. Totul a fost filmat

O mama din Republica Moldova s-a filmat in momentul in care ii cerea copilului sau sa se sinucida. Femeia de 27 il indemna pe fiul ei de trei ani sa-si ia zilele prin spanzurare. Apoi, a pus clipul.

Cum arata locul in care se filmeaza cel mai tare serial turcesc al momentului. Imagini din culisele Lacrimi la Marea Neagra de la Kanal D

Kanal D a continuat traditia serialelor turcesti si a venit in aceasta toamna cu o productie devenita fenomen media in Turcia, Lacrimi la Marea Neagra. Cum arata locul in care se filmeaza? Cum arata locul in care se filmeaza Lacrimi la Marea Neagra, cel mai tare serial turcesc al momentului Lacrimi la Marea Neagra original: .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )