Libnet.ro
UNICEF

10:45

Digi24: Vuietele misterioase care au fost detectate in toata lumea. Nimeni nu a stiut pana acum despre ce este vorba

Hotnews Hotnews,
 Digi24: Vuietele misterioase care au fost detectate in toata lumea. Nimeni nu a stiut pana acum despre ce este vorba

Mai multe unde seismice misterioase au fost detectate simultan de catre agentiile de monitorizare a cutremurelor din intreaga lume. Semnalele inregistrate au avut o durata de pana la 20 de minute. continuă pe Hotnews

A fost gasita explicatia pentru vuietele misterioase detectate in toata lumea in 2018

In mai, iunie si noiembrie 2018, o serie de unde seismice erau detectate de agentiile de monitorizare a cutremurelor din intreaga lume. Semnalele inregistrate creau un vuiet bizar, iar cele inregistrate in noiembrie aveau o durata de pana la 20 de minute. un studiu recent publicat explica fenomenul, informeazaCNN.

Andreea Ligia este una dintre cele mai frumoase prezente din sala de fitness. La ce se uita toata lumea cand trage de fiare

Andreea Ligia este un model de succes cu un corp impecabil pentru care lucreaza din greu la sala de fitness. De asemenea, Andreea nu rateaza nicio ocazie pentru a posta pe Instagram cele mai provocatoare poze cu ea din sala de fitness. Andreea Ligia, cea mai provocatoare aparitie din sala de fitness Andreea Ligia este .

Misterul murmurului care s-a auzit in toata lumea. Ce s-a intamplat sub pamant

Un misterios murmur teluric de natura seismica, detectat in urma cu mai bine de un an in mai multe parti ale lumii, a fost provocat de un eveniment geologic mai putin obisnuit - ridicarea spre suprafata a magmei dintr-un rezervor aflat sub Oceanul Indian si nasterea unui nou vulcan, conform unui studiu publicat recent in revista Nature Geoscience, informeazaLive Science.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )