Libnet.ro
UNICEF

17:00

Digisport: Averea lui Gigi Becali, in scadere! Cati bani mai are acum finantatorul FCSB

Hotnews Hotnews,
 Digisport: Averea lui Gigi Becali, in scadere! Cati bani mai are acum finantatorul FCSB

Averea lui Gigi Becali a scazut in ultimii ani. Finantatorul FCSB a iesit din top 10 cei mai bogati romani. Averea lui Gigi Becali este estimata la finalul acestui an la 400 - 450 de milioane de euro, conform Capital. Omul de afaceri se afla pe locul 11, in top-ul celor mai instariti oameni din Romania. continuă pe Hotnews

Averea lui Gigi Becali a scazut considerabil. Cati bani mai are dupa ce DNA i-a pus sechestru pe conturi

Gigi Becali a iesit din topul celor mai bogati 10 oameni din Romania, dupa ce Directia Nationala Anticoruptie DNA) i-a pus sechestru pe conturile personale. Patronul FCSB a coborat pana pe locul 11 in acest clasament, cu o avere estimata la 450-500 de milioane de euro. Averea lui Gigi Becali a scazut considerabil DNA a .

Gigi Becali, autodenunt in direct la TV. Patronul FCSB a recunoscut ca a incalcat regulamentul

Gigi Becali s-a autodenuntat, in direct la un post de televiziune. Patronul FCSB a anuntat ca va renunta la serviciile unor jucatori in aceasta iarna, printre ei aflandu-se si Tsoumou, care a semnat cu echipa in vara. Asta inseamna ca Tsoumou a semnat doar pe 6 luni cu gruparea, in conditiile in care regulamentul prevede .

Cati bani ar castiga Gina Pistol la Asia Express. Concurentii incaseaza sume fabuloase

S-a aflat cati bani incaseaza concurentii din cadrul emisiunii Asia Express, dar si ce sume ii revin prezentatoarei Gina Pistol. Participantii din acest show, al carui nou sezon va fi difuzat pe Antena 1, nu vor merge acasa cu mana goala, chiar daca nu devin marii castigatori. De curand a fost dezvaluit ca fiecare concurent, .

Gigi Becali, un etalon al amatorismului in fotbal: Ce a anuntat ca urmeaza la FCSB din sezonul viitor

La FCSB, jucatorii si antrenorii vin si pleaca, insa rezultatul e acelasi: locul 2 de patru ani! Si nu e de mirare ca se intampla asa, fiindca pestele de la cap se imputa, iar la FCSB capul se numeste Gigi Becal.

Maria Dragomiroiu castiga bani frumosi in SUA de Sarbatori. Cati bani scot romanii din buzunar pentru bilete

De foarte multi ani, fie ca vorbim de solisti de muzica usoara, fie de muzica populara, sau actori, in perioada sarbatorilor de iarna, dau fuga in Statele Unite ale Americii pentru concerte si evenimente dedicate comunitatilor de romani de acolo. Printre vedetele care fac acest lucru regulat se numara si Maria Dragomiroiu care, an de .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )