Libnet.ro
UNICEF

18:00

DigiSport: Cristian Tudor Popescu, reactie ferma in cazul accidentului provocat de Mario Iorgulescu

Hotnews Hotnews,
 DigiSport: Cristian Tudor Popescu, reactie ferma in cazul accidentului provocat de Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu 24 de ani) a provocat, in noaptea de sambata spre duminica, un accident rutier in care un alt tanar si-a pierdut viata. Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a avut o alcoolemie de 1,96 gl alcool pur in sange si a consumat cocaina, cand a fost implicat in accidentul care a dus la decesul unui tanar de 24 de ani. continuă pe Hotnews

Cristian Tudor Popescu, anunt-socant in cazul accidentului lui Mario Iorgulescu: Asta o sa faca tata Gino!

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat in termeni explozivi accidentul in care a fost implicat fiul sefului LPF, Gino Iorgulescu, Mario Iorgulescu, cel care a omorat un om. Daca junele Mario va trai, as.

DigiSport: Prima reactie a lui Cristian Tudor Popescu dupa ce Simona Halep a anuntat reluarea colaborarii cu Darren Cahill

Cristian Tudor Popescu e incantat de revenirea lui Darren Cahill alaturi de Simona Halep, din 2020. E convins ca antrenorul australian e singurul care o poate face pe romanca sa joace precum la Roland Garros 2018, cand a cucerit primul trofeu de Grand Slam din cariera.

Cristian Tudor Popescu, anunt-exploziv in plina criza politica: Asta se va intampla la alegerile prezidentiale

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat in termeni duri actuala criza politica. Te intrebi ce intelege simplul cetatean, votant in alegerile prezidentiale, privind la un ciopor de maimute care sar.

CTP, reactie fabuloasa, dupa ce Simona Halep a anuntat ca va colabora iar cu Darren Cahill: E capsomana!

Cristian Tudor Popescu a oferit o reactie fabuloasa, dupa ce Simona Halep a anuntat ca va colabora din nou cu antrenorul Darren Cahill. Gazetarul este de parere ca cei doi vor face o echipa buna in noul sezon si ca numarul 6 WTA va face in continuare performanta in tenis. CTP, despre Simona Halep: Nu .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )