Libnet.ro
UNICEF

05:15

Digisport: Efectele post coronavirus observate la mai multe persoane care au fost declarate vindecate. Au nevoie de timp!

Hotnews Hotnews,
 Digisport: Efectele post coronavirus observate la mai multe persoane care au fost declarate vindecate. Au nevoie de timp!

Dintre cele peste 2,5 milioane de persoane infectate cu noul coronavirus, peste 750. 000 au fost declarate vindecate, potrivit datelor existente pe 24 aprilie. O parte dintre cei recuperati au raportat diferite efecte secundare. continuă pe Hotnews

Scandal intre mai multe persoane si fortele de ordine, intr-o comuna sibiana. Scandalagiii au atacat politistii cu pietre si lopeti. Doi barbati au fost retinuti

Mai multe persoane care intentionau sa vanda un cal, in comuna Bradeni din judetul Sibiu, au intrat in conflict cu politistii care incercau sa-i determine sa respecte distantarea sociala. Scandalagiii au atacat politistii cu pietre si lopeti si i-au amenintat cu moartea, fiind avariate trei autospeciale si doua scuturi. Doi barbati au fost retinuti pentru 24 de ore.

Digi24: Prima zi in care au fost raportate mai multe persoane vindecate decat cazuri noi de COVID-19 in Romania

Este pentru prima data cand numarul persoanelor nou infectate in Romania este mai mic decat cel al pacientilor declarati vindecati.

Mai multe persoane care au incalcat regimul de carantina de Pasti au fost amendate

29 de persoane au fost amendate in acest week-end pentru ca au incalcat regimul de carantina, au fost depistate in locuri publice fara act de identitate si nu au putut argumenta prezenta. Amendat a fost si un agent economic care vindea materiale de constructie, informeaza Ministerul Afacerilor Interne, citat de IPN.

Peste 30 de cadre medicale de la Spitalul Militar din Focsani s-au vindecat dupa ce au fost infectate cu coronavirus. Cele mai multe dintre ele au revenit la lucru

Potrivit conducerii unitatii medicale, spitalul este operational inca de pe data de 9 aprilie, imediat dupa ce a fost stins focarul.

CORONAVIRUS |Se poate infecta o persoana de mai multe ori cu COVID-19? Ce spun specialistii despre imunitatea la noul virus

De la debutul pandemiei de COVID-19, una dintre principalele intrebari la care incearca sa raspunda specialistii este aceea daca o persoana se poate infecta de mai multe ori cu noul coronavirus. in acest.

inca 5 romani au murit din cauza epidemiei de coronavirus. Cea mai tanara victima avea 39 de ani. Bilantul a ajuns la 524 decese

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, miercuri seara, decesul a inca cinci romani infectati cu coronavirus. Este vorba despre persoane din judetele Arad 3), Covasna si Neamt, care aveau varste intre 39.

Cum vi se calculeaza pensia daca ati lucrat pe teritoriul a doua sau mai multe state din UE

Daca ati lucrat in mai multe tari din UE, este posibil sa fi dobandit drepturi de pensie in fiecare dintre ele. Totusi, in unele tari din UE este obligatoriu sa fi lucrat o anumita perioada pentru a dobandi dreptul la pensia corespunzatoare.

Mai multe sclave sexuale romance, salvate de politistii britanici din mainile proxenetilor

Un numar mare de victime au fost salvate de politistii britanici in urma unei ample operatiuni de combatere a exploatarii sexuale care a avut loc in mai multe bordeluri din Westminster.

INFOGRAFIC Numarul cazurilor noi de infectii cu coronavirus a scazut cu 10%. Cele mai multe decese raman in randul barbatilor

Numarul de cazuri noi de infectii cu coronavirus inregistrate in Romania a scazut cu 10,5% in ultima saptamana 13-19 aprilie) comparativ cu saptamana precedenta, arata Institutul National de Sanatate Publica. Peste jumatate dintre decese 52,5%) s-au inregistrat in 4 judete - Suceava, Hunedoara, Arad si Mures - si in Bucuresti. De asemenea, aproape 3 sferturi dintre decese 71,6%) au fost la persoane cu varsta de peste 60 de ani, iar 64,3% dintre decese au fost in randul barbatilor.

CORONAVIRUS |Una din sapte persoane cu COVID-19 din Romania este cadru medical. 84.5% dintre decedati aveau cel putin o comorbiditate

Unul din sapte cazuri de contaminare cu COVID-19 in Romania este al unui cadru medical, iar peste 80% dintre cei rapusi de noul coronavirus aveau ce putin o comorbiditate, se arata intr-un raport al Institutului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )