Libnet.ro
UNICEF

22:45

DigiSport: A facut perfuzii!. Noi detalii despre Simona Halep, inainte de debutul la Turneul Campioanelor

Hotnews Hotnews,
 DigiSport: A facut perfuzii!. Noi detalii despre Simona Halep, inainte de debutul la Turneul Campioanelor

Turneul Campioanelor 2019 |Daniel Dobre sustine ca Simona Halep nu a avut parte de pregatirea perfecta, inaintea turneului de la Shenzhen. Mai mult, antrenorul campioanei de la Wimbledon anunta ca aceasta a avut nevoie si de un tratament cu perfuzii. continuă pe Hotnews

Noi detalii din activitatea gruparii care jefuia autoturisme de lux prin folosirea unor sisteme de bruiaj. Suma uriasa de bani poprita de anchetatori

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Alba Iulia au facut publice noi informatii despre gruparea care jefuia masini de lux cu sume uriase prin utilizarea unor dispozitive de bruiaj a semnalului telecomenzii de inchidere.

Simona Halep da peste Biana Andreescu la Turneul Campioanelor! Detalii despre grupa de foc

Simona Halep va avea o misiune grea laTurneul Campioanelor 2019 care va incepe pe 27 octombrie si va dura pana pe 3 noiembrie. Romanca va evolua in Grupa Violet, conform tragerii la sorti care a avut loc .

DigiSport: Momentul in care Simona Halep intra pe scena la Gala Turneului Campioanelor 2019. Aparitie aplaudata la scena deschisa

Simona Halep a avut ieri o aparitie de senzatie la Gala Turneului Campioanelor 2019, inainte de tragerea la sorti a grupelor. Cele 8 jucatoare au etalat tinute elegante si s-au fotografiat impreuna, dar si cu trofeul.

Simona Halep, prima reactie dupa aflarea adversarelor din Grupa Violet. Ce promisiune a facut romanca

Simona Halep a vorbit, vineri, dupa stabilirea componentelor celor doua grupe de la Turneul Campioanelor, despre cum urmeaza sa abordeze competitia de Shenzheng.

Caru cu vedete: 20 de ani de la primul numar Playboy Romania. Cati bani a luat Dana Savuica si cine i-a facut avansuri la sedinta foto; Simona Halep se marita cu Toni Iuruc. Cand va avea loc nunta

Ce spune Andreea Esca despre plecarea de la PRO TV. De ce m-as duce la ceva mai slab? implinesc 24 de ani de Pro TV, ca la stiri, din 92 sunt pe sticla. Nu m-am gandit niciodata sa plec de la Pro TV, pentru ca. Nicki Minaj s-a maritat, in secret, cu producatorul Kenneth Petty. Modul in care si-au anuntat casatoria este unic. Cantareata RB Nicki Minaj si producatorul muzical Kenneth Petty s-au casatorit, in secret, dupa.

Se stie ora meciului Simona Halep - Bianca Andreescu

Cel mai asteptat meci pentru noi romanii de la Turneul Campioanelor le aduce fata in fata pe Simona Halep si Bianca Andreescu, luni, in faza grupelor.

Care este adevarata relatie dintre Ion Tiriac si Simona Halep. E total diferita fata de ce se vede in public

Un nou schimb acid de replici ii aduce pe Ion Tiriac si Simona Halep in prim-plan Afaceristul l-a luat peste picior pe Cristian Tudor Popescu, dupa ce jurnalistul a spus un adevar despre relatia dintre acesta si campioana noastra. Care este, de fapt, legatura dintre sportiva si afacerist? Care este relatia dintre Ion Tiriac si .

Simona Halep, despre Grupa Violet: Este o mare provocare pentru mine

Simona Halep a declarat, vineri, dupa tragerea la sorti a grupelor Turneului Campioanelor, ca pentru ea faptul ca va infrunta sportivele puternice din Grupa Violet in contextul in care revine dupa o accidentare reprezinta o mare provocare.

Simona Halep Bianca Andreescu 3-6, 7-6, 6-3, la Turneul Campioanelor, dupa un meci de 2 ore si jumatate. VIDEO

Simona Halep a castigat cu scorul de 3-6, 7-6, 6-3 confruntarea cu Bianca Andreescu, la Turneul Campioanelor 2019. Romanca a inceput slab si a cedat primul set, iar in setul al doilea s-a impus la tiebreak. Simona a jucat mai bine in setul decisiv, cand lipsa de experienta a Biancai si-a spus cuvantul.

Cand va juca Simona Halep cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor. S-a aflat ziua si ora

Simona Halep va juca pentru prima data in cariera cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor desfasurat la Shenzhen. Ziua si ora. Ziua si ora cand Simona Halep va juca, in premiera, cu Bianca Andreescu, la Turneul Campioanelor Turneul Campioanelor va incepe duminica, 27 octombrie, si se va incheia pe 3 noiembrie. Competitia este mutata pentru .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )