Libnet.ro
UNICEF

12:15

DigiSport: Gest urias facut de Gigi Becali! A anuntat ca va plati tot tratamentul lui Ionut Popa, care este grav bolnav

Hotnews Hotnews,
 DigiSport: Gest urias facut de Gigi Becali! A anuntat ca va plati tot tratamentul lui Ionut Popa, care este grav bolnav

Gigi Becali a reactionat imediat dupa anuntul facut de Dennis Man, in legatura cu problemele pe care le are Ionut Popa. Finantatorul ros-albastrilor sustine ca va plati tot tratamentul tehnicianului ajuns la 66 de ani. continuă pe Hotnews

Gigi Becali arunca bomba. Da afara mai multi jucatori de la FCSB

Gigi Becali a facut un anunt surprinzator. Finantatorul FCSB a anuntat ca la vara se va desparti de mai multi fotbalisti.

Dana Budeanu, DATA PE SPATE de Gigi Becali: E singurul barbat din Romania care stie sa poarte COSTUME DE MAFIOT, FATALAILOR! (VIDEO)

Dana Budeanu este fascinata de stilul vestimentar al lui Gigi Becali. CATALIN BOTEZATU, ACCIDENT TERIBIL! IMAGINI SOCANTE DE LA FATA LOCULUI! DIN PACATE, VESTEA TRISTA A FOST CONFIRMATA GALERIE FOTO) Desig.

Ultimele cuvinte pe care i le-a spus Elena Ceausescu sotului ei. Ce gest a facut dictatorul inainte sa moara

Perioada comunista inca isi are povestile in mintea si inimile romanilor, iar tara va fi intotdeauna legata de cea mai grea incercare a cetatenilor: ingradirea libertatatii. Ce gest a facut dictatorul inainte sa moara si care sunt ultimele cuvinte pe care i le-a spus Elena acestuia? Ultimul dialog dintre Elena si Nicolae Ceausescu Terorile prin .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )