Libnet.ro
UNICEF

08:15

DigiSport: Imaginea care a uimit lumea fotbalului vine din Olanda! Cine este gigantul care joaca la Ajax U15

Hotnews Hotnews,
 DigiSport: Imaginea care a uimit lumea fotbalului vine din Olanda! Cine este gigantul care joaca la Ajax U15

Un jucator de la Ajax face furori pe internet - nu pentru vreun gol antologic sau un dribling de senzatie. David Easmon este numele celui care a captat toata atentia din cauza unei imagini care a provocat controverse. continuă pe Hotnews

Antonia, poza de familie. Imaginea care a topit inimile fanilor

Se apropie sarbatorile de iarna si toate gandurile se indreapta spre familie, cum este si in acest caz. Antonia, una dintre cele mai indragite artiste din Romania, a publicat o poza cu oamenii sai dragi. Imaginea a topit inimile fanilor. Antonia a publicat o poza de familie Antonia 30 de ani) a trait de la .

Simona Halep, imaginea care i-a cucerit pe fani. Unde se afla acum romanca, cel mai probabil cu iubitul ei

Simona Halep a terminat anul nu cu prea mult succes, dar tot cu sustinerea romanilor alaturi. Aceasta se bucura de timpul liber si de frumosa poveste de dragoste pe care o traieste alaturi de Toni Iuruc. Unde se afla aceasta? Cel mai probabil, partenerul ii este alaturi. Simona Halep e in vacanta cu iubitul? Campioana .

Bill Gates spune ca este o abordare nebuneasca cea cum ca tot ce vine din China este rau sau periculos si face apel la americani sa fie mai putin paranoici

Bill Gates, cel mai bogat om din lume, a spus ca este prea multa paranoia in aceasta rivalitate tehnologica dintre SUA si China, rivalitate ce a dus la interdictii si probleme. Gates, co-fondator al Microsoft, a spus ca Huawei trebuie supusa unui test obiectiv, iar SUA si China ar trebui sa profite de puterea fiecareia de a inova, in loc sa se confrunte, scrie Financial Times.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )