Libnet.ro
UNICEF

21:15

Digisport Ion Tiriac: Asa piele nu mi-au pus nici n avion! Ct costa noua bijuterie a miliardarului

Hotnews Hotnews,
 Digisport Ion Tiriac: Asa piele nu mi-au pus nici n avion! Ct costa noua bijuterie a miliardarului

Ion Tiriac 79 de ani) a fost prezent la lansarea in Romania a celei de-a doua generatie a Range Rover Evoque. Pretul de pornire a acestei masini de lux este de 42. 245 de euro TVA inclus). continuă pe Hotnews

Guvernul a aprobat schema de ajutor de stat care l-ar avantaja pe Ion Tiriac pentru construirea de gradinite cu profil sportiv

Guvernul a stabilit miercuri, printr-un Memorandum, instituirea schemei de minimis de 500 de milioane de euro privind Programul gROwth - investim in copii, investim in viitor, prin care va sustine construirea, amenajarea si dotarea a 1000 de gradinite cu profil sportiv. Este un ajutor de stat de care ar fi interesat omul de afaceri Ion Tiriac. in luna decembrie, intrebat daca a discutat despre aceasta schema cu omul de afaceri Ion Tiriac, Darius Valcov, consilierul premierului, a raspuns: Unele idei le-am discutat.

Ea este NOUA IUBIRE a lui Ion Tiriac! Declaratia facuta de MILIARDAR in urma cu putin timp. E fara precedent!

Prezent la lansarea in Romania a celei de-a doua generatie a Range Rover Evoque, Ion Tiriac 79 de ani) s-a declarat cucerit total de automobilul de lux. Miliardarul a fost incantat de noua bijuterie pe patru.

Range Rover Evoque, a doua generatie, a fost lansata n Romnia si prezentata de Tiriac

A doua generatie Range Rover Evoque a fost lansata oficial in Romania Marti, 29 Ianuarie 2019, fiind prezentata de Mihai Ivanescu, director general al Premium Auto, importatorul oficial al Jaguar Land Rover in Romania, dar si de Ion Tiriac. Asa piele nu mi-au pus nici in avion!, a exclamat, pe jumatate in gluma, pe jumatate in serios, Tiriac. Range Rover Evoque porneste de la 35. 500 Euro + TVA 42. 245 Euro inclusiv TVA) pentru versiunea cu tractiune integrala AWD), motor turbo diesel de 2 litri 150 CP) si cutie de viteze automta 9 trepte). Masina concureaza pe piata cu modele precum BMW X1, Mercedes-Benz GLC, Audi Q3, Jaguar E-PACE, Volvo XC40 si Porsche Macan.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )