Libnet.ro
UNICEF

00:07

DigiSport: Ion Tiriac a invins Guvernul si a blocat constructia caii ferate Otopeni - Gara de Nord

Hotnews Hotnews,
 DigiSport: Ion Tiriac a invins Guvernul si a blocat constructia caii ferate Otopeni - Gara de Nord

Constructia caii ferate, dintre Gara de Nord si Aeroportul Otopeni, a fost blocata de catre miliardarul Ion Tiriac. De fapt, omul de afaceri, care este si presedintele Federatiei Romane de Tenis, a facut un demers in instanta, alaturi de alti investitori, toti fiind nemultumiti de faptul ca actualul proiect le afecteaza investitiile din zona. continuă pe Hotnews

Tiriac opreste constructia caii ferate dintre Gara de Nord si Aeroportul Otopeni

Constructia caii ferate dintre Gara de Nord si Aeroportul Otopeni a fost oprita printr-o decizie judecatoreasca, dupa ce omul de afaceri Ion Tiriac si alte companii au mers catre instanta, nemultumiti ca proiectul le afecteaza investitiile din zona.

Digisport: Multi spun despre Ion Tiriac ca ar fi zgarcit. Gestul sau superb a fost dezvaluit de presa spaniola

Spaniolii au aflat ca Ion Tiriac l-a ajutat in ultimii ani din viata pe Andres Gimeno, fost campion la Roland Garros. Gimeno a decedat la varsta de 82 de ani si, in cariera sa, a castigat numai putin de 41 de turnee.

Rasturnare de situatie. De cand ar fi divortat, de fapt, Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac

Dupa ce in spatiul public au aparut zvonuri potrivit carora Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc ar fi divortat, cei doi au decis sa faca lumina in acest caz si au publicat un mesaj in care anunta ca divortul a avut loc in urma cu doi ani. Tiriac Junior si Ileana au pastrat discretia pentru .

Veste-soc in showbiz anuntata de Ion Ion Tiriac: Am divortat de doi ani de Ileana Lazariuc

Fiul omului de afaceri Ion Tiriac, Ion Alexandru Tiriac, a aruncat bomba vineri. Potrivit unei declaratii citate de Gazeta Sporturilor, Tiriac Jr. a divortat de celebra Ileana Lazariuc. Din dorinta de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )