Libnet.ro
UNICEF

22:30

DigiSport: Lovitura de 250 de milioane de euro pentru Ion Tiriac

Hotnews Hotnews,
 DigiSport: Lovitura de 250 de milioane de euro pentru Ion Tiriac

Ion Tiriac poate da o noua lovitura. Miliardarul roman se afla in negocieri pentru a ceda licenta turneului de la Madrid, pentru care ar primi 250 de milioane de euro. continuă pe Hotnews

Blue Air a inregistrat un profit net de 3,4 milioane euro pentru anul financiar 2019

Blue Air, cea mai mare companie aeriana romaneasca dupa numarul de pasageri, a anuntat revenirea pe profit in cele 12 luni incheiate in 30 septembrie, inregistrand un profit de 3,4 milioane euro.

Business report: Importurile de electricitate au crescut cu 45% in primele sapte luni; Licitatie de 36 milioane euro pentru achizitia a 17 tramvaie in Craiova

Cine a adus cea mai multa mancare din import in prima jumatate a anului. Ca si in prima parte a anului trecut, primii importatori de produse agro-alimentare au. Se pregateste restructurarea ANAF in plin scandal al angajarilor in sistem. Agentia Nationala de Administrare Fiscala va fi restructurata, astfel incat sa devina.

Gestul impresionant facut de Ion Tiriac. Omul de afaceri a scos imediat banii din buzunar

Gest impresionant facut de Ion Tiriac. Omul de afaceri a scos din buzunar 250 de mii de euro pentru a finanta Federatia Romana de Tenis. Suma este una vitala pentru ca activitatea institutiei pe care o conduce.

Finantare europeana in valoare de 1,5 milioane de euro pentru trei licee de pe malul Borcei

Trei licee din Calarasi, Liceul Pedagogic Stefan Banulescu, Colegiul Economic si Colegiul National Barbu Stirbei, au aplicat, acum trei ani, pentru o finantare europeana transfrontaliera pentru granita Romania-Bulgaria, aducand astfel in municipiul Calarasi 1,5 milioane de euro pentru realizarea unei platforme on-line de conectare a liceelor implicate in proiect, achizitie de echipamente IT, mobilier, table inteligente.

Gestul impresionant facut de Ion Tiriac. Omul de afaceri a scos din buzunar un sfert de milion de euro

Gest impresionant facut de Ion Tiriac. Omul de afaceri a scos din buzunar 250 de mii de euro pentru a finanta Federatia Romana de Tenis. Suma este una vitala pentru ca activitatea institutiei pe care o conduce.

Aparatura de ultima generatie in valoare de 2,5 milioane de euro pentru dotarea Ambulatoriului

Ambulatoriul spitalului judetean de urgenta din Calarasi, modernizat in urma cu 7 ani cu 4,5 milioane de euro, va fi dotat cu aparatura de ultima generatie. La 2,5 milioane de euro se ridica valoarea proiectului prin care vor fi achizitionate echipamente medicale performante.

Hagag Development Europe investeste 200 milioane euro in Bucuresti

Hagag Development Europe dezvolta, in Bucuresti, proiecte in valoare de 200 milioane euro. Compania este un dezvoltator imobiliar specializat in proiecte rezidentiale si comerciale in tara noastra, fiind implicata in achizitionarea, dezvoltarea si renovarea unor imobile si proiecte localizate in zone premium din Capitala. Actionarii si echipa locala de management detin o vasta experienta in sectorul imobiliar, fiind implicati in achizitionarea de proprietati, aprobarea planificarii, constructia si livrarea de proiecte rezidentiale si comerciale de referinta, in ultimii 16 ani, in Israel si Romania.

Rusia: Alexei Navalnii, condamnat sa plateasca 1,2 milioane euro unei companii controlate de bucatarul lui Putin, Evgheni Prigojin

Un tribunal rus l-a condamnat luni pe principalul oponent al Kremlinului, Alexei Navalnii, si ONG-ul sau anti-coruptie la plata unor despagubiri de 88 de milioane de ruble circa 1,2 milioane euro) in favoarea unei societati controlate de un om de afaceri apropiat de Vladimir Putin, scrie AFP.

Compania de servicii postale Austrian Post, obligata sa plateasca o amenda de 18 mil de euro pentru vanzarea datelor personale ale clientilor

Compania Austrian Post este obligata sa plateasca 18 milioane de euro pentru vanzarea de date legate de presupusele inclinatii politice ale clientilor. Serviciul postal a anuntat ca va contesta decizia, scrie DW.

CFR a desemnat castigatoarea licitatiei pentru modernizarea a 28 km dintre Brasov si Sighisoara, contract de peste 570 milioane euro

CFR SA a finalizat si emis raportul de reevaluare a ofertelor depuse la procedura de licitatie publica pentru modernizarea infrastructurii si suprastructurii feroviare pe subsectiunea 2 Apata - Cata, aflata pe sectiunea Brasov - Sighisoara, castigatoare fiind desemnata oferta depusa de Asocierea RailWorks. Sectiunea este complicata si prevede si trei tuneluri, inclusiv unul de aproape 8 km. Linia Brasov - Sighisoara are disperata nevoie de reabilitare, dar va mai dura mult pana se va vedea ceva.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )