Libnet.ro
UNICEF

12:00

Digisport - Lovitura pentru regimul de la Teheran: Nadia din Iran a fugit din tara! Sunt una dintre milioanele de femei oprimate!

Hotnews Hotnews,
 Digisport - Lovitura pentru regimul de la Teheran: Nadia din Iran a fugit din tara! Sunt una dintre milioanele de femei oprimate!

Kimia Alizadeh, singura sportiva din Iran medaliata la Jocurile Olimpice, a anuntat ca a parasit definitiv tara si s-a mutat in Europa. Ea si-a motivat decizia prin ipocrizia si minciunile sistemului de la Teheran, care foloseste sportivii in scopuri politice. continuă pe Hotnews

Nadia din Iran face praf regimul de la Teheran: Sunt una dintre milioanele de femei pe care le-ati umilit!

Weekend Adevarul a scris, in exclusivitate, despre Kimia Alizadeh, singura medaliata olimpica din istoria Iranului, care a parasit tara, sub pretextul tratarii unei accidentari in Olanda, si a refuzat sa se mai intoarca.

Corpul Gardienilor Revolutiei din Iran isi asuma responsabilitatea totala pentru doborarea avionului ucrainean

Corpul Gardienilor Revolutiei din Iran anunta ca isi asuma responsabilitatea totala pentru doborarea avionului companiei Ukraine International Airlines, la bordul caruia se aflau 176 de persoane,.

Business report: Consiliul Concurentei: Reducerea accizelor carburantilor s-a transmis integral in pret; Fondul Sanatatii are deficit de peste cinci ori mai mare decat in 2018; Lovitura pentru prima economie a Europei

ANAF vrea sa modifice declaratia unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale. ANAF a pus in dezbatere publica. Analiza: Romanii au cumparat cu 20% mai multe masini noi anul trecut. Piata auto din Romania a inregistrat. Lovitura pentru prima economie a Europei. Productia auto din Germania, la cel mai scazut nivel din ultimii 23 de ani. Productia de automobile a Germaniei.

Lovitura pentru 1,8 milioane de romani. Ce categorie risca sa ramana fara pensie. Anuntul Guvernului Orban

Ministrul de Finante a anuntat, in aceasta joi, ca exista o categorie de romani care risca sa ramana fara pensie. Vestea este una alarmanta, mai ales ca in aceasta postura se regasesc nu mai putin de 1,8 milioane de persoane. Varsta de pensionare, potrivit legislatiei din prezent, este cea de 63 de ani pentru femei .

Lovitura pentru Sevil Shhaideh. Va fi schimbata din Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom

Sevil Shhaideh va fi schimbata din functia de membru al Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom, la solicitarea ministrului economiei, Virgil Popescu. in acest sens, ministrul a solicitat convocarea Adunarii Generale a Actionarilor. Anuntul privind convocarea AGA urmeaza sa fie publicat pe BVB.

VIDEO LIVETEXT Dusmanul nostru nu este America, dusmanul nostru este chiar aici. Iranienii protesteaza pentru a doua zi consecutiv, iar ziarele au inceput sa critice puterea Politia incearca dispersarea manifestantilor cu gloante de cauciuc

Protestatarii si ziarele din Iran pun o presiune tot mai mare pe conducerea tarii, in timp ce autoritatile au scos, duminica, pe strazile din Teheran, un numar si mai mare de politisti, transmite Reuters. 50 Politia anti-revolta a fost desfasurata in mai multe zone din Teheran. Potrivit presei internationale, fortele de ordine trag cu gloante de cauciun in demonstranti. 00 Potrivit unor imagini distribuite pe retelele de socializare, fortele de ordine incearca dispersarea manifestantilor tragand cu gaze lacrimogene. 30 Iranienii manifesteaza in strada, duminica seara, pentru a doua zi consecutiv, cerand plecarea din fruntea tarii a liderului suprem Ali Khamenei13. 17 Duminica, in mai multe orase, au loc noi proteste: Ne mint ca inamicul nostru este America, dar inamicul nostru este chiar aici, scandeaza protestatariiDonald Trump le transmite liderilor iranieni sa inceteze uciderea protestatarilor si a poporuluiVIDEO Iran: Proteste antiguvernamentale la Teheran; se cere plecarea ayatollahului Khamenei - Moarte dictatorului Ambasadorul britanic, retinut pentru incitare Trump spune ca urmareste indeaproape manifestatiile .

Dezvaluire de ultima ora din ancheta tragediei aviatice din Iran. Avionul incerca sa se intoarca pe aeroport

Avionul Boeing 737-800 al companiei ucrainene International Airlines care s-a prabusit miercuri la Teheran a incercat sa se intoarca dupa ce s-a descoperit ca avea o problema, a transmis Organizatia Aviatiei Civile CAO) din Iran, care a mai precizat intr-un raport preliminar ca aeronava era in flacari cand se afla in aer.

Un avion Lufthansa care zbura pe ruta Frankfurt - Teheran, intors din drum din motive de securitate

Aeronava Lufthansa de pe cursa cursa LH600 a decolat joi din Frankfurt, cu destinatia Teheran, dar dupa o ora s-a intors din motive de securitate, a transmis un purtator de cuvant al companiei.

TRUMP DESPRE PROTESTELE DIN IRAN: Nu poate exista un alt masacru al protestatarilor pasnici

Presedintele american Donald Trump a scris pe Twitter ca, impreuna cu administratia sa, urmareste indeaproape protestele izbucnite in Iran dupa ce Guvernul a recunoscut ca armata a doborat din greseala avionul ucrainean cu 176 de pasageri la bord.

Lovitura pentru USR. Sefa filialei Gavojdia, acuzata ca a lovit o tanara si ar fi furat un dres de baie si o pereche de slapi

Presedintele USR Gavojdia, Ramona Dzitac, risca dosar penal pentru loviri, dupa ce ar fi lovit o tanara in fata unei sali de bowling din Lugoj. Incidentul ar fi avut loc dupa ce Dzitac ar fi plecat de la o petrecere a burlacitelor cu un dres de baie si o pereche de slapi care ii apartineau victimei si unei alte tinere.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2162 seconds )