Libnet.ro
UNICEF

10:15

Digisport: Motivul pentru care Darren Cahill nu a fost alaturi de Simona Halep la Dubai si ce i-a transmis australianul lui Arti

Hotnews Hotnews,
 Digisport: Motivul pentru care Darren Cahill nu a fost alaturi de Simona Halep la Dubai si ce i-a transmis australianul lui Arti

IN DIRECT la Digi Sport, Simona Halep a invins-o pe Elena Rybakina in finala de la Dubai 3-6, 6-3, 7-6) si a castigat astfel al 20-lea titlu din cariera. continuă pe Hotnews

Motivul pentru care Andreea Balan nu va divorta de George Burcea. Ce s-a intamplat in vacanta din Mauritius

Divortul dintre Andreea Balan si George Burcea este pus inca sub semnul intrebarii. Zvonurile curg, declaratiile celor doi la fel. Totul este ambiguu, iar cei care par sa vina cu certitudini sunt apropiatii lor. Surse din anturajul lor au povestit ce s-a intamplat in vacanta din Mauritius, din urma cu o luna, dar au clarificat .

Motivul pentru care Lana del Rey si-a anulat turneul din Europa

Cantareata americana Lana del Rey si-a anulat joi turneul prin Europa in urma unei afectiuni care a .

Reactia lui Darren Cahill dupa ce Simona Halep a cucerit Dubaiul. Ce mesaj a postat

Ce reactie a avut fostul jucator de tenis Darren Cahiil, dupa ce Simona luat trofeul din Dubai? Acesta a postat un mesaj pe pagina sa de socializare si a tras concluzia meciului. Reactia lui Darren Cahill dupa ce Simona Halep a cucerit Dubaiu Dupa ce Simona a luat victoria la Dubai, impotriva Elenei Rybakina, Darren .

Cum vrea sa ii ajute Darren Cahill pe jucatorii mai slab clasati - Ce le-a propus WTA si ATP

Simona Halep 2 WTA) a castigat sambata, 22 februarie, turneul de la Dubai, iar antrenorul sau, Darren Cahill, a venit cu o propunere pentru organizatorii turneelor din ATP si WTA.

Mesaj superb transmis de Darren Cahill dupa victoria Simonei Halep de la Dubai: Forta si caracterul tau au stralucit

Darren Cahill a avut un mesaj special de felicitare pentru Simona Halep, dupa ce aceasta s-a impus, sambata seara, in finala turneului Premier de la Dubai, chiar daca antrenorul australian s-a inteles cu romanca sa nu faca deplasarea in desert.

Surse. Motivul pentru care Cosette Chichirau nu a participat la dezbaterea de la Iasi: Ni s-a dat un ultimatum. Ori Liviu Iolu la primarie ori nu negociem nimic

Tensiunile dintre USR si PLUS s-au accentuat ieri la Iasi dupa ce la dezbaterea programata intre candidatii celor doua partide pentru primarie, respectiv Liviu Iolu si Cosette Chichirau, a participat doar primul.

Motivul pentru care cercetatorii britanici descurajeaza trecerea la regimul vegan

Tot mai multi oameni decid sa imbratiseze un nou mod de viata si adopta diete pe baza de plante. Un nutritionist britanic vine cu o noua teorie, care contrazice aproape tot ceea ce se stia despre acest mod de alimentatie.

Connect-R, nas fara Misha! Ea este femeia care i-a stat alaturi la botezul celebrului cantaret Jimmy Dub

Artistul Jimmy Dumb a avut recent botezul fetitei sale, iar nasul a fost nimeni altul decat Connect-R. Artistul insa nu a crestinat fetita alaturi de Misha, ci de o alta femeie din anturajul lor, relateaza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )