Libnet.ro
UNICEF

12:45

DigiSport: Oare s-o spun?. Simona Halep a impartit arena in doua! Momentul pentru care a fost ovationata si huiduita simultan

Hotnews Hotnews,
 DigiSport: Oare s-o spun?. Simona Halep a impartit arena in doua! Momentul pentru care a fost ovationata si huiduita simultan

Simona Halep a disputat primul meci din 2021, la Adelaide, in cadrul unui turneu demonstrativ, pe care a si reusit sa-l castige, in fata liderului mondial Ashleigh Barty, scor 3-6, 6-1, 10-8. continuă pe Hotnews

Ce a facut Simona Halep imediat dupa victoria de azi. Nici nu a avut timp sa se bucure

Iubita jucatoare de tenis Simona Halep a castigat astazi primul meci din acest an. Romanca a jucat impotriva australiancei Ashleigh Barty. Desi a inceput mai greu, ulterior Simona a evoluat mai bine si a obtinut victoria. Ce a facut Simona Halep imediat dupa victoria de azi Simona Halep a castigat meciul cu australianca Ashleigh Barty.

Ce a facut Simona Halep dupa ce a iesit din carantina. Unde s-a bucurat de libertate

S-a aflat ce a facut Simona Halep dupa ce a iesit din carantina. Unde s-a bucurat de libertate sportiva romanca, cititi in articolul de mai jos. Vesi bune despre Simona Halep. Ce se intampla cu sportiva noastra in Australia Simona Halep a iesit din carantina in care a fost pusa de la intrarea ei in .

Simona Halep, interviu genial despre Darren Cahill. intrebarea care a facut-o sa rada in hohote

Simona este pregatita sa dea startul la Australian Opne 2021. Alaturi de Darren Cahill, sportiva se afla deja, de ceva vreme, la Melbourne, in carantina impusa de organizatori. Asta, insa, nu i-a impiedicat pe cei doi sa participe la un interviu acordat unui show-ul tv al turneului. Simona Halep, in forma pentru Australian Open 2021, .

Simona Halep, victorie mare in fata liderului mondial Ashleigh Barty, dupa un set-maraton (VIDEO)

Simona Halep, numarul 2 WTA,a reusit o mare victorie la inceput de 2021. Sportiva din Romania a castigat in fata lui Ashleigh Barty, liderul mondial. Halep a castigat in 3 seturi maraton, in cadrul.

Simona Halep, victorie in partida demonstrativa contra liderului mondial

Simona Halep, numarul doi mondial, a invins-o pe australianca Ashleigh Barty, liderul WTA, cu 3-6, 6.

Simona Halep castiga primul meci din 2021. Reactia jucatoarei: M-am simtit ca la primul meci din cariera

Dupa doua saptamani de carantina la Adelaide jucatoarea Simona Halep a sustinut, vineri, un meci demonstrativ in compania liderei mondiale Ashleigh Barty.

VIDEO FOTO Simona Halep, invingatoare la primul meci din 2021

Adelaide a gazduit, vineri, un duel intre primele doua jucatoare ale lumii din circuitul WTA. Cu toate ca a avut un caracter demonstrativ, meciul ne-a ajutat sa ne facem o idee asupra nivelului la care se afla Simona Halep si Ashleigh Barty cu putin timp inainte de startul Australian Open. Confruntarea a fost castigata de sportiva noastra: a facut ajustarile tactice necesare dupa un prim set in care a fost dominata de adversara 3-6, 6-1, 10-8).

FOTO Simona Halep, prima fotografie dupa incheierea carantinei - Compania selecta in care a fost surprinsa

Carantina de 14 zile de la Adelaide s-a incheiat pentru Simona Halep, iar numarul doi mondial a tinut sa marcheze momentul si printr-o fotografie pe contul personal de Instagram.

Asa am trait Simona Halep Ashleigh Barty in demonstrativul de la Adelaide

Dupa doua saptamani de carantina in Australia pentru Simona Halep a venit si ora primului meci din 2021, fie el si unul demonstrativ impotriva liderei mondiale Ashleigh Barty.

Simona Halep anunta ce obiective si-a trasat pentru anul 2021

Simona Halep a declarat intr-un interviu acordat WTA Insider ca principalul sau obiectiv din acest a.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )