Libnet.ro
UNICEF

08:15

DigiSport: Ce a patit o vedeta din China, la o zi dupa ce a spus public ca Partidul comite atrocitati si calca poporul in picioare

Hotnews Hotnews,
 DigiSport: Ce a patit o vedeta din China, la o zi dupa ce a spus public ca Partidul comite atrocitati si calca poporul in picioare

Pe 4 iunie s-au implinit 31 de ani de la masacrul din Piata Tiananmen, din Beijing, unde armata regimului comunist din China a ucis cateva mii de protestatari, in majoritate studenti. continuă pe Hotnews

Ce raspund autoritatile romane la intrebarea daca exista o strategie de reducere a dependentei de materiale sanitare si medicamente din China, dupa pandemie: Producatorii romani nu au anuntat o astfel de strategie

Agentia Nationala a Medicamentului a informat Ministerul Sanatatii inca de la sfarsitul lunii februarie referitor la evaluarea potentialului impact al noului coronavirus asupra disponibilitatii medicamentelor pe piata din Romania, se arata intr-un raspuns transmis de institutie la solicitarea HotNews. ro. La intrebarea HotNews. ro privind existenta unei strategii la nivelul Romaniei care sa reduca dependenta de importul de materii prime, medicamente si materiale sanitare din China, India si alte tari asiatice, dupa pandemie, ANM raspunde ca producatorii romani nu au anuntat o astfel de strategie.

Asimptomaticii pot transmite COVID-19? Celebrul studiu din China, comentat de catre Dr. Emilian Imbri EXCLUSIV

Un studiu din China a ajuns viral pe intreg mapamondul, in contextul pandemiei de coronavirus. Potrivit acestuia, persoanele infectate cu COVID-19, asimptomatice, nu pot transmite virusul. Teoria este studiata si de.

Cum arata acum protestele din America dupa ce Donald Trump a amenintat ca intervine cu armata

Dupa cateva zile in care violenta si haosul pareau ca au cuprins intreaga America, Presedintele Donald Trump i-a amenintat pe protestatarii BlackLivesMatter ca intrevine cu armata. Iata cum arata acum protestele! .

Crima teribila in Giurgiu. Un barbat si-a ucis iubita din gelozie, dupa ce a supus-o la chinuri groaznice

Gelozia nu a avut limite pentru un barbat din Giurgiu care si-a omorat iubita. Tanara, in varsta de 28 de ani, a fost victima unui comportament orbit de pasiune si neincredere, fapt ce a condus la moartea sa prematura. Tanara a fost injunghiata de mai multe ori cu un cutit Criminalul a fost gasit de .

Fostul primar Cristian Poteras a iesit din inchisoare, dupa 5 ani. Fusese condamnat la 8 ani pentru retrocedarea ilegala a unor terenuri

Fostul primar al Sectorului 6 Cristian Poteras a iesit marti din inchisoare, dupa ce a executat 5 din cei 8 ani de inchisoare la care a fost condamnat intr-un dosar privind retrocedarea ilegala a unor terenuri din Bucuresti.

Ce a patit un muncitor roman din Olanda, dupa ce s-a plans ca sunt prea multi cazati intr-o casa. N-a fost din solidaritate!

Un muncitor roman din Olanda, sortator la o companie de reciclare a deseurilor, s-a plans proprietarului ca locuiesc prea multi in casa pe care o inchiriase.

Atac cu cutitul intr-o scoala din China! Peste 40 de persoane ranite, inclusiv elevii si directorul

Peste 40 de elevi si alte persoane prezente intr-o scoala primara din orasul Wuzhou, China, au fost raniti joi intr-un atac cu cutitul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )