Libnet.ro
UNICEF

23:00

Digisport: Presa canadiana, la picioarele Biancai Andreescu dupa calificarea in semifinalele US Open: A uimit lumea tenisului

Hotnews Hotnews,
 Digisport: Presa canadiana, la picioarele Biancai Andreescu dupa calificarea in semifinalele US Open: A uimit lumea tenisului

Presa din Canada e in extaz dupa calificarea Biancai Andreescu in semifinalele US Open, dupa victoria cu 3-6, 6-2, 6-3 in fata belgiencei Elise Mertens. continuă pe Hotnews

VIDEO Bianca Andreescu, dupa calificarea in semifinale la US Open: Cineva sa ma ciupeasca. Sigur e adevarat?

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu a declarat, miercuri noapte, dupa calificarea in semifinale la US Open, ca a reusit ceva incredibil, mai ales ca anul trecut juca in calficari la Flushing Meadows.

Bianca Andreescu, reactie fabuloasa dupa calificarea istorica in semifinale la US Open: Este asta viata reala? VIDEO

Bianca Andreescu s-a calificat in semifinale la US Open, chiar la debutul la turneul de la New York. Sportiva canadiana de origine romana a invins-o in sferturi pe Elise Mertens cu 3-6, 6-2, 6-3, la capatul unui meci care a durat o ora si 2 minute. Reactia Biancai dupa meciul cu Mertens este fabuloasa. Sincer, .

EXCLUSIV Primul antrenor al Biancai Andreescu da verdictul: Are mentalul mai puternic decat cel al Simonei Halep

Primul antrenor al Biancai Andreescu a vorbit despre calitatile jucatoarei care a inceput tenisul in Romania, iar acum e revelatia sezonului in circuitul WTA.

Cu cine joaca Bianca Andreescu, dupa ce s-a calificat in sferturi la US Open. Elise Mertens este pe locul 26 WTA

Bianca Andreescu locul 15 WTA) s-a calificat in sferturile de finala la US Open, dupa ce a invins-o pe Taylor Townsend, sportiva care le-a eliminat pe Simona Halep si Sorana Cirstea. Bibi o va intalni in sferturi pe Elise Mertens locul 26 WTA) miercuri, 4 septembrie 2019, de la ora 18:00. Bianca Andreescu Elise .

Antrenorul Biancai Andreescu: Nu credeam sa obtina o transformare atat de rapida fata de acum un an

Jucatoarea canadiana de tenis de origine romana Bianca Andreescu a facut un salt gigantic pe durata unui an atat in ierarhia WTA, cat si la Flushing Meadows, unde miercuri o va infrunta in sferturi pe belgianca Elise Mertens, cap de serie 25, dupa ce anul trecut era eliminata in primul tur al calificarilor pentru US Open, relateaza Reuters.

Elise Mertens a analizat in amanunt jocul Biancai Andreescu. Ce a putut spune despre jocul sportivei de 19 ani

Eliminata in sferturile de finala de la US Open de Bianca Andreescu, Mertens a fost intrebata la conferinta de presa despre atuurlle jucatoarei cu origini romanesti care reprezinta Canada.

Bianca Andreescu, dupa victoria cu Taylor Townsend: Sunt foarte fericita, dar turneul nu s-a terminat inca. Cred ca pot face mai mult

Bianca Andreescu 15 WTA) a reusit sa o invinga la US Open pe incomoda Taylor Townsend 116 WTA), calificandu-se in premiera in sferturile unui Grand Slam. Jucatoarea canadiana de origine romana a explicat la conferinta de presa care a fost planul de joc in meciul cu Townsend, precizand ca a incercat sa puna presiune chiar de la inceputul punctului cu serviciul sau cu returul. Sunt foarte fericita, dar turneul nu s-a terminat inca. Cred ca pot face mai mult, a spus Bianca.

Povestea nestiuta a Biancai Andreescu, revelatia din lumea tenisului. Mama ei s-a intors cu ea in Romania, dar au fost gonite

La doar 19 ani,Bianca Andreescu are cea mai spectaculoasa ascensiune din tenisul feminin din acest an, inregistrand pana acum 43 de victorii si doar patruinfrangeri! Nascuta la Missis.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )