Libnet.ro
UNICEF

06:45

DigiSport: Ce salariu si-a pus Gica Hagi la Viitorul Constanta, club intrat pe profit. Banul e consecinta la tot ce faci!

Hotnews Hotnews,
 DigiSport: Ce salariu si-a pus Gica Hagi la Viitorul Constanta, club intrat pe profit. Banul e consecinta la tot ce faci!

Gica Hagi 55 de ani) a stat pe banca Viitorului Constanta, club pe care l-a infiintat, din 2014 pana in aceasta vara, cand l-a lasat pe Ruben de la Barrera, inlocuit intre timp cu Mircea Rednic. continuă pe Hotnews

Mircea Rednic si motivul pentru care a ales FC Viitorul: Cum a decurs dialogul cu Gica Hagi

Viitorul a surprins pe multi atunci cand a anuntat numele noului antrenor. Mircea Rednic a ales sa vina la Ovidiu, iar Puriul a explicat si motivul pentru care a acceptat propunerea venita din partea lui Gica Hagi. De asemenea, antrenorul precizeaza si cum a decurs dialogul telefonic cu patronul formatiei din Liga 1.

Rednic, principal la echipa prietenului Hagi

Mircea Rednic este noul antrenor principal al formatiei Viitorul Constanta, unde va fi subordonatul .

Gica Hagi, amintiri de pe bancile scolii: Pe o ureche imi intra, pe alta imi iesea! Cum a ajuns sa faca o facultate VIDEO

Fostul capitan al echipei nationale de fotbal, Gheorghe Hagi, a vorbit despre cum a incercat, in copilarie, sa imbine sportul cu invatatura si a explicat conjunctura prin care a ajuns sa aiba studii superioare.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )