Libnet.ro
UNICEF

20:15

Digisport: Simona Halep US Open |Dezvaluirea Simonei despre persoana care o inspira cel mai mult: Acum suntem prietene!

Hotnews Hotnews,
 Digisport: Simona Halep US Open |Dezvaluirea Simonei despre persoana care o inspira cel mai mult: Acum suntem prietene!

Simona Halep a dezvaluit inainte de US Open ca Nadia Comaneci a fost intotdeauna sursa sa de inspiratie si e nerabdatoare sa o reintalneasca pe zeita de la Montreal. continuă pe Hotnews

Simona Halep, despre Bianca Andreescu: E o luptatoare. Merita tot ce i se intampla

Simona Halep a participat la o conferinta de presa premergatoare debutului la ultimul Grand Slam al anului, US Open, in cadrul careia a vorbit despre asteptarile pe care le are in SUA, dar si cele mai periculoase adversare.

Simona Halep isi cunoaste prima adversara de la US Open

Fosta lidera mondiala Simona Halep stie cu cine va juca in runda inaugurala de la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului.

US Open: Simona Halep si-a aflat adversara din primul tur

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, va evolua, marti, cu o jucatoare venita din cal.

Simona Halep si-a aflat adversara din primul tur de la US Open. Pe cine va intalni jucatoarea noastra si care e scorul intalnirilor directe

Simona Halep si-a aflat adversara din primul tur de la US Open, ultimul Grand Slam al anului, care incepe luni la New York.

FOTO Cadou special facut de Nike pentru Simona Halep. Ce a primit jucatoarea noastra inainte de US Open

Simona Halep va debuta la inceputul saptamanii viitoare la US Open, ultimul turneu de Grand Slam programat in acest an.

Simona Halep, laudata de un fost mare campion, inainte de US Open: M-a impresionat foarte mult, merita toate felicitarile!

Simona Halep se afla printre jucatoarele creditate cu sanse reale la castigarea US Open, chiar daca acesta e singurul turneu de Grand Slam unde nu a ajuns in finala.

Promisiunea inedita, marca Darren Cahill. Ce va face australianul daca Simona Halep castiga US Open

Simona Halep este cotata a patra favorita la castigarea turneului de la US Open, singurul Grand Slam in care nu a atins finala.

Cele mai mari premii din istoria tenisului sunt anul acesta la US Open 2019. Cati bani va incasa Simona Halep daca va castiga turneul de la New York

Turneul de la US Open incepe luni la New York, iar Simona Halep este una dintre favoritele la castigarea competitiei.

US Open: Adversarele jucatoarelor din Romania - Simona Halep vs o jucatoare din calificari, in primul tur Serena vs Sharapova, capul de afis

Simona Halep 4 WTA) isi incepe aventura la US Open impotriva unei jucatoare venita din calificari, potrivit tragerii la sorti efectuate joi, la New York. Monica Niculescu vs Yastremska), Sorana Cirstea vs Siniakova) si Mihaela Buzarnescu vs Petkovic) sunt celelalte romance aflate pe tabloul principal.

Americanii au anuntat si ora la care va debuta Simona Halep la US Open. Cand intra pe teren si celelte jucatoare din Romania

Turneul de la US Open incepe luni la New York, avand la start sase romani, cinci pe tabloul feminin si unul pe cel masculin.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )