Libnet.ro
UNICEF

19:45

DIICOT a deschis un dosar pentru detinere de droguri, in care sunt implicati doi jurnalisti

Antena3 Antena3,
DIICOT a deschis un dosar pentru detinere de droguri, in care sunt implicati doi jurnalisti

DIICOT a deschis un dosar penal in rem pentru savarsirea infractiunii de detinere de droguri, in care sunt implicati doi jurnalisti. Urmare a informatiilor aparute in spatiul public, cu privire la. continuă pe Antena3

Un roman si-a facut propria trecere de pietoni. Politia a deschis dosar penal

Un botosanean si-a facut singur trecere de pietoni in comuna Vorona, pe un drum judetean. Trecerea de pietoni improvizata a fost facuta cu bidineaua, dar de la departare parte cat se poate de autentica. Soferii si pietonii spun ca sunt derutati de marcaj si ca oricand se poate petrece o tragedie. Politia a deschis dosar penal.

Parchetul General a deschis dosar penal privind felul in care Tudorel Toader a devenit notar. Reactia ministrului

Metoda prin care Tudorel Toader a devenit notar public constituite obiectul unui dosar penal deschis in rem de Parchetul General sub aspectul savarsirii infractiunii de abuz in serviciu, conform Digi24. Ancheta a.

Cand ajung noile iPhone-uri in Romania si care sunt preturile de pornire

Mult asteptata lansare a noilor modele de iPhone din acest an a avut loc seara trecuta, in cadrul evenimentului fiind prezentate trei modele: iPhone XS, iPhone XS MAX si iPhone XR. Cand vor ajunge acestea in Romania si care sunt preturile de pornire.

Cat castiga un militar roman din Fortele pentru Operatii Speciale care isi risca zilnic viata in Afganistan

Militarii romani din Afganistan isi risca zilnic viata, dar veniturile pe care acestia le primesc nu par pe masura pericolelor la care se expun. Ofiterii Fortele pentru Operatii Speciale care lupta, la.

ALERTA METEO: Romania, LOVITA de FENOMENE EXTREME in acest weekend! Care sunt zonele cele mai AFECTATE de URGIE

Vesti proaste de la meteorologi pentru acest sfarsit de saptamana. Urmatoarele trei zile vor fi ploioase, insa temperaturile se mentin foarte ridicate pentru aceasta perioada a anului, aproape.

Trafic restrictionat in centrul Capitalei. Care sunt rutele alternative

Traficul rutier va fi restrictionat joi pe mai multe artere din Capitala, cu ocazia organizarii ceremonialului militar dedicat Zilei Pompierilor. Potrivit Brigazii Rutiere, pentru buna desfasurare a evenimentulu.

ALERTA METEO: Dupa ploi si vijelii, vremea se va schimba BRUSC! Care sunt zonele cele mai afectate de CANICULA la inceputul toamnei

Prognoza meteo pentru joi, 13 septembrie, anunta temperaturi deosebit de ridicate pentru aceasta perioada. Astfel, vremea va continua sa fie frumoasa in cea mai mare parte a tarii, doar in zona litorala.

Tensiunea de pe piata fortei de munca va creste n ultimul trimestru. Care sunt sectoarele cu cele mai mari cereri de personal

Persoanele in cautarea unui loc de munca ar putea avea o putere mai mare de negociere, in ultimul trimestru din acest an, avand in vedere tensiunea din piata muncii si intentiile companiilor de a creste numarul de personal. in aceste conditii, cei care vor sa angajeze vor trebui, in mare masura, sa apeleze la persoanele care lucreaza in alte companii, dar cu oferte superioare. Un raport realizat de ManpowerGroup arata ca previziunea neta de angajare din ultima parte a acestui an este de +19%, cea mai puternica raportata in Romania de la finalul anului 2008. 24% din cei 627 de angajatori romani chestionati pentru editia din trimetrul IV/2018 a studiului raporteaza ca au in vedere cresteri de personal, in timp ce 9% intentioneaza scaderea numarului total de angajati.

Care sunt lucrurile care s-au scumpit cel mai mult in luna august

Citricele si fructele meridionale, dar si ouale s-au scumpit cel mai mult in decursul lunii august fata de iulie la categoria produselor alimentare, in crestere fiind si tarifele pentru gaze naturale, energie el.

ALERTA METEO! Rasturnare de situatie: Dupa PLOI, revine CANICULA in Romania! Care sunt zonele AFECTATE...

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a publicat prognoza pentru intervalul 10 septembrie - 8 octombrie 2018. Astfel, in septembrie vremea va fi calduroasa, chiar caniculara in prima si a treia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )