Libnet.ro
UNICEF

23:00

DIICOT: Doua persoane au fost retinute pentru constituirea unui grup infractional

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DIICOT: Doua persoane au fost retinute pentru constituirea unui grup infractional

Doua persoane au fost retinute de procurorii DIICOT intr-un dosar in care sunt acuzate, printre altele, de constituirea unui grup infractional si trafic de droguri, scrie Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

O sectie de chirurgie a Spitalului Floreasca a fost inchisa pentru urgente. Mai multi angajati sunt infectati cu coronavirus

Sectia de Chirurgie II a Spitalului de Urgenta Floreasca a fost inchisa pentru urgente. Purtatorul de cuvant al unitatii medicale, medicul Bogdan Oprita, declarand, luni, pentru Agerpres, ca 15 persoane - un medic rezident, un brancardier, asistente si infirmiere - sunt infectate cu noul coronavirus.

Facebook a obtinut o aprobare preliminara pentru inchiderea unui proces

Facebook a obtinut o aprobare preliminara din partea unui tribunal federal american, pentru inchiderea unui proces in care compania este acuzata de colectarea si stocarea datelor biometrice apartinand unor milioane de utilizatori, fara sa le fi solicitat consimtamantul.

Un cunoscut om de afaceri din Arges a fost retinut pentru santaj in favoarea unui primar de comuna

Un controversat om de afaceri din comuna argeseana Maracineni a fost retinut joi seara de politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Pitesti, intr-un dosat intocmit sub aspectul savarsirii infractiunii de santaj, Vineri va fi predat Parchetului de pe langa Judecatoria Pitesti.

Un veteran din fortele speciale ale SUA a fost inculpat pentru spionaj in favoarea Rusiei

Un fost agent al beretelor verzi din armata SUA, care traieste in nordul Virginiei, a fost arestat si pus sub acuzare pentru ca timp de peste un deceniu ar fi divulgat secrete militare despre activitatile un.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )