Libnet.ro
UNICEF

07:30

DIICOT face precizari despre cazul crimelor de la Caracal: Ce au urmarit, de fapt, procurorii in cele doua zile de reconstituiri

B1 B1,
DIICOT face precizari despre cazul crimelor de la Caracal: Ce au urmarit, de fapt, procurorii in cele doua zile de reconstituiri

DIICOT face primele precizeaza despre reconstituirea crimelor comise la Caracal. Procrorii au anuntat prin intermediul unui comunciat de presa ca, luni si marti, s-a facut reconstituirea partiala a. continuă pe B1

Procurorii ar urma sa inceapa luni reconstituirea in cazul crimelor de la Caracal

Procurorii ar urma sa desfasoare luni si marti operatiunea de reconstituire in cazul crimelor de la Caracal, familia Alexandrei Macesanu fiind informata de catre procurori despre acest lucru.

Digi 24: Rasturnare de situatie in cazul crimelor de la Caracal. De ce nu se face acum experimentul cu butoiul

Gheorghe Dinca a fost transferat inca de sambata in Arestul Politiei Olt, pentru a participa, luni si marti, la reconstituirea presupuselor crime pe care a marturisit ca le-a comis in casa din Caracal.

Ministrul Justitiei, despre cazul Caracal: Daca as fi pusa in aceeasi situatie, as face la fel!

Ministrul Justitiei a vorbit la sediul CSM despre cazul Caracal. Ana Birchall a sustinut ca ministrul Justitiei are obligatia de rezerva fata de orice ancheta in curs. Ministrul Justitiei are obligatia.

CTP,despre reconstituirea realizata la Caracal: Un carnaval macabru. Toti vor sa dea impresia ca lucreaza

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a fost revoltat de reconstituirile facute, luni si marti, in cazul crimelor din Caracal. Acesta a sustinut ca reconstituirile sunt un carnaval macabru si ca cei care au facut acest lucru vor sa dea impresia ca lucreaza. Daca va este rapit si omorat un copil, stimati cetateni, rezulta din ce vedem acum ca aveti asigurata o reconstituire la marele fix, a mai transmis Cristian Tudor Popescu.

A doua zi de reconstituire a crimelor de la Caracal. Mama Luizei: Trebuie sa-l vad, sa aud ce spune. Unde mi-a dus copilul? Fata mea traieste! FOTO

Anchetatorii incep, marti, reconstituirea in cazul crimelor care ar fi fost comise de Gheorghe Dinca, aflat in arest de o luna si jumatate. La acest moment, criminalisti si procurori sunt din nou, impreuna cu monstrul de la Caracal la locuinta acestuia din oras, pentru a incerca sa lamureasca anumite aspecte inca neelucidate.

Specialist de securitate cibernetica, despre cum se putea face localizarea in cazul Alexandrei Macesanu

Specialist de securitate cibernetica Madalin Dumitru a vorbit, la Antena 3, despre cum se putea face localizarea in cazul Alexandrei Macesanu. As vrea sa fac cateva precizari pentru claritate. Spunea un.

Procurorul general, despre CAZUL CARACAL: Se incep cercetarile in rem. Nu am fost pregatiti sa gestionam mediatic un asemenea caz (VIDEO)

Procurorul general, Bogdan Licu, a confirmat deschidereaunui dosar penal in rem privind modul in care specialistiiINMLau efectuat analiza ADN in cazul Alexandrei Macesanu. Am spus ca exista s.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2584 seconds )