Libnet.ro
UNICEF

16:30

DIICOT: Au fost gasite noi fragmente osoase si probe biologice in casa lui Gheorghe Dinca

Adevărul Adevărul,
DIICOT: Au fost gasite noi fragmente osoase si probe biologice in casa lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii au gasit, vineri dupa-amiaza, in casa din Caracal a lui Gheorghe Dinca, noi fragmente osoase si probe biologice si au confirmat ca telefonul Alexandrei a fost gasit in urma indicatiilor date de Dinca. continuă pe Adevărul

DIICOT: La locuinta lui Dinca au fost gasite noi fragmente osoase

Purtatorul de cuvant al DIICOT, Mihaela Porime, a declarat, vineri seara, la Caracal, ca in urma per.

DIICOT: Noi fragmente osoase au fost gasite in casa lui Gheorghe Dinca, la perchezitia de vineri A fost descoperit si telefonul Alexandrei, dupa ce suspectul a indicat locul - UPDATE

Noi fragmente osoase si probe biologice au fost gasite vineri in casa lui Gheorghe Dinca, barbatul care le-ar fi ucis pe cele doua adolescente de 15 si 18 ani, iar noile probe urmeaza sa fie trimise la Institutul de Medicina Legala pentru expertiza genetica si antropologica, a declarat purtatorul de cuvant al DIICOT, Mihaela Porime. De asemenea, anchetatorii au gasit si telefonul Alexandrei, dupa ce Dinca le-a indicat locul in care l-a aruncat.

Fetele disparute de la Iasi au fost gasite, ambele plecasera la iubitii lor

Fetele disparute in seara de 29 iulie din doua localitati de pe langa Iasi au fost gasite, una a fost predata de catre politisti mamei sale iar cealalta a fost dusa la un Centru de Primire minori urmand.

Doua prietene au disparut dintr-un centru de plasament, din Slatina. Minorele au fost gasite in Caracal

Doua fete dintr-un centru de plasament din Slatina, date disparute la sfarsitul lunii iunie, au fost gasite, marti seara, in Caracal. Cea care spune ca le-a convins sa se intoarca este chiar Radita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )