Libnet.ro
UNICEF

11:46

DIICOT a inceput urmarirea penala in urma acuzatiilor privind copii care muncesc 13 ore pe zi, la Carei

România Liberă România Liberă,
DIICOT a inceput urmarirea penala in urma acuzatiilor privind copii care muncesc 13 ore pe zi, la Carei

Procurorii DIICOT au inceput urmarirea penala in rem pentru fapta) sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de minori, in legatura cu aspectele semnalate in reportajul ziarului britanic The Sun, care prezinta situatia unei familii din orasul Carei. continuă pe România Liberă

DIICOT a inceput urmarirea penala pentru trafic de minori in cazul copiilor folositi la ambalarea jucariilor Kinder

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) a inceput urmarirea penala in rem, pentru fapta de trafic de minori, in cazul copiilor folositi la ambalarea jucariilor din ouale Kinder. Cei doi copii care apar in materialul difuzat de cotidianul britanic The Sun vor fi audiati in prezenta unor psihologi si a unor reprezentanti ai DGASPC Satu Mare.

FOTO. Tabloidul The Sun: Doi copii romani sunt platiti cu 22 penny pe ora, ca sa monteze jucariile din ouale Kinder. Directorul Protectiei Copilului din Satu Mare sustine ca nu se confirma acuzatiile jurnalistilor britanici. DIICOT a inceput urmarirea pen

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Satu Mare si Inspectoratul Teritorial de Munca au demarat anchete in cazul familiei care si-ar folosi copiii pentru a asambla jucarii din oua Kinder si a celor doua firme care i-ar plati pe parintii acestora.

Ancheta pentru trafic de minori in cazul informatiilor din The Sun, privind familia care si-ar folosi copiii la ambalarea jucariilor din ouale Kinder

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) a inceput urmarirea penala in rem pentru infractiunea de trafic de minori in cazul informatiilor din articolul cotidianului britanic The Sun privind familia din judetul Satu Mare care si-ar folosi copiii la ambalarea jucariilor din ouale Kinder.

DNA cere aviz de la Camera Deputatilor pentru urmarirea penala a lui Eugen Bejinariu, in dosarul Microsoft 2

Directia Nationala Anticoruptie cere aviz de la Camera Deptuatilor pentru urmarirea penala a deputatului PSD Eugen Bejinariu, in dosarul Microsoft 2, fiind suspectat de abuz in serviciu dupa ce, in perioada 2003-2004, cand a fost ministru.

DNA cere aviz pentru urmarirea penala a lui Eugen Bejinariu, in dosarul Microsoft II

Directia Nationala Anticoruptie a cerut luni aviz pentru inceperea urmaririi penale impotriva lui Eugen Bejinariu, fost secretar general al Guvernului Adrian Nastase, acuzat ca a initiat si a sustinut hotararile de guvern prin care s-a aprobat incheierea contractului cu Fujitsu Siemens Computers GmbH privind inchirierea de licente Microsoft.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )