Libnet.ro
UNICEF

01:05

DIICOT neaga existenta dosarului lui Liviu Dragnea, in ceea ce priveste presupusa tentativa de asasinat la adresa sa

Antena3 Antena3,
DIICOT neaga existenta dosarului lui Liviu Dragnea, in ceea ce priveste presupusa tentativa de asasinat la adresa sa

Procurorii DIICOT au negat existenta dosarului presedintelui PSD, Liviu Dragnea, in ceea ce priveste tentativa sa de asasinat. Pe rolul Parchetului nu exista nicio cauza in care sa fie mentiona. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, dezvaluire-bomba: Exista un dosar la DIICOT cu dovezi ca s-a urmarit asasinarea mea

Liviu Dragnea a explicat ca are informatii conform carora exista un dosar la DIICOT, tinut la sertar, in care mai multe persoane au descris situatia din Romania si au dezvaluit si cum s-a incercat asasinarea.

Liviu Dragnea, dupa mitingul PSD de la Galati: Noi suntem Romania reala, meritam mai mult respect!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a ramas impresionat de ceea ce a vazut sambata la mitingul social-democratilor de la Galati. Am fost astazi la summitul PSD de la Galati si am primit o confirmare in plus .

LIVETEXT Liviu Dragnea, la Antena 3, anunta o lege pentru evitarea dublului standard care poate atrage amenzi de pana la 4% din cifra de afaceri

Liviu Dragnea a anuntat luni seara, la Antena 3, ca a semnat deja legea privind evitarea dublului standard intre produsele vandute in Romania si cele din Occident, care prevede, potrivit sefului PSD, amenzi de pana la 4% in cazul in care se incalca prevederile. Daca vorbim de un lant de magazine, vorbim de cifra de afaceri a intregului lant, a spus Dragnea. Liviu Dragnea este invitat, de la ora 21,00, la Antena 3 / Emisiunea a inceput.

TVR risca o amenda uriasa, dupa emisiunea Viata Satului in care a aparut Liviu Dragnea

PNL solicita CNA si Comisiei de Etica a TVR sa investigheze cum de au ajuns Liviu Dragnea si Petre Daea sa faca propaganda electorala in emisiunea Viata Satului, difuzata de postul public de televiziune duminica, 13 mai 2019. Anuntul a fost facut pe Facebook de prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan. Deputatul a scris ca TVR risca [] .

LIVIU DRAGNEA: Daca Iohannis s-a suparat pe Maior, il va rechema. Daca s-a hotarat sa-l tina in brate, il va pastra

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, crede ca, daca presedintele Klaus Iohannis s-a suparat pe ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, il va rechema in tara, dar daca s-a hotarat sa-l sustina in continuare, atunci il va pastra in functie.

VIDEO Liviu Dragnea se teme de bolovani, pietre si bate. Delir la Galati: Un grup de batausi umbla dupa PSD

In timpul mitingului de la Galati de sambata, Liviu Dragnea si liderii PSD au fost, din nou, huiduiti. La adunarea electorala a PSD participau aproximativ 10. 000 de persoane. in acelasi timp, in oras alte 4. 000 participau la un protest fata de principalul partid aflat la guvernare. Iritat, Liviu Dragnea a spus in timp ce se [] .

LIVIU DRAGNEA: Iohannis si gasca lui vor sa conduca Romania cu bata

Liderul PSD Liviu Dragnea a sustinut astazi, la mitingul PSD de la Galati, ca un grup de batausi merge prin tara, dupa liderii PSD, concluzia sa fiind ca Iohannis si gasca lui vor sa conduca Romania cu bata.

Liviu Dragnea, despre summit-ul de la Sibiu: Principalul subiect discutat de Iohannis cu stapanii lui a fost sa mai scoata ceva sa-l ajute in campanie. Joi sunt la summit, vineri apare scrisoarea!

Liviu Dragnea considera ca scrisoarea prin care Frans Timmermans ameninta cu activarea optiunii nucleare .

Liviu Dragnea, declaratie-bomba in cazul otravirii cu mercur a fostului ministru Doina Pana

Liviu Dragnea a afirmat, luni, ca nu are nimeni nicio idee in ce stadiu se afla ancheta in cazul otravirii cu mercur a fostului ministru al apelor si padurilor Doina Pana si ca in orice alta tata.

Liviu Dragnea, atac la adresa SRI si a lui Eduard Hellvig pentru implicare in proteste anti-PSD din tara: Aceasta manipulare de doi ani si jumatate, bine platita, bine finantata, are un singur scop - Romania sa nu se dezvolte

Liviu Dragnea, presedintele social-democratilor, a afirmat, luni seara, ca Serviciul Roman de Informatii este implicat in protestele anti-PSD din tara, precizand ca directorul Eduard Hellvig nu a reformat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )