Libnet.ro
UNICEF

06:15

DIICOT: Perchezitii la Dragos Nedelcu, urmarit intr-un dosar de evaziune, delapidare si spalare de bani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DIICOT: Perchezitii la Dragos Nedelcu, urmarit intr-un dosar de evaziune, delapidare si spalare de bani

Procurorii DIICOT au facut astazi 8 perchezitii domiciliare in Capitala si in Ilfov, vizand un grup infractional organizat acuzat de evaziune fiscala, delapidare si spalare de bani, intr-un dosar cu un prejudiciu calculat la circa 34 milioane lei. Printre cei vizati, se numara Dragos Nedelcu fost redactor-sef adjunct al revistei Capital) si Dan Besciu administratorul Euroconstruct si patronul restaurantului Golden Blitz). continuă pe Ziarul Bursa

DIICOT: Dragos Nedelcu, urmarit intr-un dosar de evaziune, delapidare si spalare de bani

Procurorii DIICOT au facut astazi 8 perchezitii domiciliare in Capitala si in Ilfov, vizand un grup infractional organizat acuzat de evaziune fiscala, delapidare si spalare de bani, intr-un dosar cu un prejudiciu calculat la circa 34 milioane lei. Printre cei vizati, se numara Dragos Nedelcu fost redactor-sef adjunct al revistei Capital) si Dan Besciu administratorul Euroconstruct si patronul restaurantului Golden Blitz).

Perchezitii DIICOT la CFR Calatori si sedii de firme in dosarul Dragos Nedelcu: administratorul Euroconstruct, printre cei vizati

Procurorii DIICOT fac miercuri perchezitii la birouri ale CFR Calatori si la sediile unor firme, dupa ce au extins cercetarile in dosarul lui Dragos Nedelcu, opt persoane vizate in acest caz, printre care si administratorul Euroconstruct Trading, Dan.

Dragos Bilteanu, directorul SIF Muntenia, a fost retinut intr-un dosar de delapidare. El afla azi daca va fi arestat

Dragos Bilteanu, directorul SIF Muntenia, a fost retinut in noaptea de luni spre marti intr-un dosar privind manipularea pietei de capital, delapidare si spalare de bani. Aceeasi masura a fost luata si pentru alte patru persoane. Cei cinci retinuti urmeaza sa fie adusi astazi in fata instantei cu propunerea de arestare preventiva. Prejudiciul in acest caz se ridica la 13 milioane de euro.

Dragos Bilteanu, directorul SIF Banat, a fost retinut intr-un dosar de delapidare. El afla azi daca va fi arestat

Seful SIF Banat-Crisana, Dragos Bilteanu, Nicolae Mergeani, de la SIF Muntenia si Najib El Lakis, de la SIF Banat-Crisana au fost retinuti in noaptea de luni spre marti intr-un dosar privind manipularea pietei de capital, delapidare si spalare de bani. Aceeasi masura a fost luata si pentru alte doua persoane, cei cinci urmand sa fie dusi astazi in fata instantei cu propunerea de arestare preventiva.

34 de perchezitii in Constanta intr-un dosar de evaziune fiscala

Politistii constanteni efectueaza luni dimineata 34 de perchezitii in Constanta intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, prejudiciul creat fiind estimat la 800. 000 de euro.

DNA face perchezitii in 11 judete intr-un dosar de coruptie. Clujul, printre judetele vizate

Procurorii DNA fac perchezitii in judetul Cluj si in mai multe judete din tara. Perchezitiile au loc la 48 de locuri, printre care institutii publice, societati comerciale si domiciului unor persoane fizice.

DNA face perchezitii in 11 judete intr-un dosar de coruptie. Clujul, printre judetele vizate: descinderi la Depoul CFR

Procurorii DNA fac perchezitii in judetul Cluj si in mai multe judete din tara. Perchezitiile au loc la 48 de locuri, printre care institutii publice, societati comerciale si domiciului unor persoane fizice.

Dragos Bilteanu, retinut de procurorii DIICOT. Sotul Cristinei Rus este acuzat intr-un dosar care ar putea zgudui piata financiara din Romania

Sotul cantaretei Cristina Rus, Dragos Bilteanu, a fost retinut de procurorii DIICOT. Alaturi de el sunt retinute si alte patru persoane, din cei 25 de suspecti care au fost audiati. Tanarul milionar este.

Perchezitii DIICOT intr-un dosar privind delapidarea SIF Banat si SIF Muntenia. Angajati ai SIF-urilor, printre suspecti

Procurorii DIICOT au descins in aceast dimineata la 31 de adrese din Bucuresti si din judetele Ilfov si Arad. Mai multe persoane sunt acuzate ca ar fi delapidat fonduri din patrimoniul SIF Banat Crisana SA si.

Cum au fumat traficantii din Est milioane de euro de la stat. Primari, afaceristi sau pompieri, implicati intr-un dosar la care au lucrat 800 de persoane

Doi primari, un angajat ISU din Suceava, dar si mici-afaceristi sunt implicati in cel mai complex dosar de trafic de tigari instrumentat in ultimii ani in Moldova. Procurorii DIICOT Iasi au efectuat peste 130 de perchezitii si suspecteaza peste 60 de persoane ca ar fi adus in tara tigari de contrabanda ce au adus un prejudiciu statului de peste 2 milioane de euro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )