Libnet.ro
UNICEF

15:30

DIICOT si suspenda activitatea ncepnd de marti, n semn de protest fata de Ordonanta de modificare a legilor justitiei

Hotnews Hotnews,
 DIICOT si suspenda activitatea ncepnd de marti, n semn de protest fata de Ordonanta de modificare a legilor justitiei

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) anunta ca isi va suspenda activitatea intre orele 08. 00 in fiecare zi, incepand de marti si pana in 8 martie, timp in care vor fi solutionate doar urgentele, in semn de protest fata de Ordonanta de Urgenta care modifica cele trei legi ale justitiei. Procurorii DIICOT spun ca in aceasta perioada vor solutiona doar urgentele, respectiv cauzele cu arestati sau alte situatii care nu suporta amanare. continuă pe Hotnews

Procurorii DIICOT isi suspenda activitatea in urmatoarele doua saptamani in semn de protest fata de ordonanta de urgenta pe justitie

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) a decis ca incepand de marti sa isi suspende activitatea pana pe 8 martie in semn de protest fata de ordonanta de urgenta de modificare a legilor justitiei, adoptata saptamana trecuta de Guvern, a anuntat institutia printr-un comunicat de presa.

Profesorii membri ai Federatiei Spiru Haret vor purta, de marti, banderole tricolore, in semn de protest fata de situatia din educatie

Profesorii membri ai Federatiei Sindicatelor din Educatie Spiru Haret vor purta, de marti, banderole tricolore, in semn de protest fata de situatia din educatie.

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta isi suspenda activitatea. Actiunea este fara precedent

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta au anuntat ca-si vor suspenda activitatea timp de trei zile in cursul saptamanii viitoare, in semn de protest fata de modificarile legislative recente care pun in pericol independenta Justitiei.

IN SEMN DE PROTEST FATA DE ADOPTAREA OUG PE LEGILE JUSTITIEI: DIICOT isi suspenda activitatea patru ore pe zi

Adunarea Generala a procurorilor DIICOT a decis, astazi, suspendarea activitatii, in perioada 26 februarie - 8 martie.

DIICOT isi suspenda activitatea pana pe data de 8 martie

DIICOT a anuntat ca isi suspenda activitatea pana pe data de 8 martie. E o masura luata in aceasta dimineata de cei de la DIICOT, fiind o forma de protest fata de ordonanta de urgenta data.

DIN CAUZA MODIFICARII LEGILOR JUSTITIEI PRIN OUG: Parchetul Tribunalului Bucuresti isi suspenda activitatea in semn de protest

Parchetul Tribunalului Bucuresti isi suspenda activitatea cu publicul pana la intrunirea tuturor adunarilor generale ale parchetelor din cadrul Ministerului Public, respectiv 27 februarie.

Primul Parchet care si suspenda activitatea, n semn de protest fata de modificarile aduse legilor justitiei

Parchetul Judecatoriei Constanta se alatura protestelor magistratilor si a decis sa isi suspende activitatea pentru trei zile. Este primul parchet din tara care ia o astfel de decizie fara precedent.

UPDATE Primul Parchet care si suspenda activitatea, n semn de protest fata de modificarile aduse legilor justitiei

Parchetul Judecatoriei Constanta se alatura protestelor magistratilor si a decis sa isi suspende activitatea pentru trei zile. Este primul parchet din tara care ia o astfel de decizie fara precedent.

Protestele in Justitie se extind. Cateva Parchete isi suspenda activitatea temporar

Protestele din Justitie se extind. Mai multe Parchete isi suspenda activitatea temporar saptamana viitoare in urma ordonantei care modifica legile justitiei. La Parchetul de pe langa judecatoria.

UPDATE Protestele magistratilor se extind in toata tara. Care sunt parchetele si instantele care-si suspenda activitatea

Proteste fara precedent ale magistratilor. Parchetele si instantele din tara sunt nemultumite de modificarile facute prin OUG la legile Justitiei. Parchetele din tara anunta pe rand ca-si suspenda activitatea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )