Libnet.ro
UNICEF

05:15

Din 26 decembrie ANAF poate incepe executarile silite. Vor incepe sa curga dobanzile si penalitatile

Hotnews Hotnews,
 Din 26 decembrie ANAF poate incepe executarile silite. Vor incepe sa curga dobanzile si penalitatile

De la inceputul pandemiei Guvernul a decis ca firmele pot amana plata taxelor fara a li se calcula dobanzi si penalitati de intarziere. De asemenea, au fost suspendate si popririle de catre ANAF. Termenul a fost prorogat de cateva ori, ultima data prin OUG 181. continuă pe Hotnews

Din 26 decembrie ANAF poate incepe executarile silite

De la inceputul pandemiei Guvernul a decis ca firmele pot amana plata taxelor fara a li se calcula dobanzi si penalitati de intarziere. De asemenea, au fost suspendate si popririle de catre ANAF.

Prima transa de vaccin anti-COVID-19, de 10.000 de doze, urmeaza sa ajunga in Romania in 26 decembrie

Prima transa de vaccin impotriva COVID-19, de 10. 000 de doze, urmeaza sa ajunga in Romania in 26 decembrie. Comitetul care coordoneaza vaccinarea a avut, marti, o intalnire pentru a analiza stadiul pregatirii pentru inceperea efectiva a campaniei de imunizare.

Romanii care merg in Belgia, obligati sa prezinte test PCR negativ pentru COVID Noile conditii, din 25 decembrie

Incepand cu 25 decembrie, toate persoanele care nu au resedinta in Belgia trebuie sa prezinte, la sosirea dintr-o zona rosie, in care este inclusa si Romania, rezultatul negativ al unui test molecular tip PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 48 de ore inaintea sosirii pe teritoriul belgian, conform Ministerului de Externe.

Din 23 decembrie, cetatenilor straini le este interzisa intrarea in Israel

Din 23 decembrie, tuturor cetatenilor straini le este strict interzisa intrarea in statul Israel. Interdictia este valabila pentru 10 zile, cu posibila extindere a termenului, transmite IPN cu referire la un anunt al misiunii diplomatice moldovenesti.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )