Libnet.ro
UNICEF

01:05

DIN 27 SEPTEMBRIE: Metrorex deschide sase noi casierii pentru eliberarea abonamentelor cu pret redus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DIN 27 SEPTEMBRIE: Metrorex deschide sase noi casierii pentru eliberarea abonamentelor cu pret redus

Metrorex va deschide sase noi casierii destinate achizitionarii abonamentelor lunare la pret redus cu 50%, incepand din 27 septembrie, numarul acestora ajungand astfel la 17, transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Metrorex deschide inca 6 casierii pentru achizitionarea biletelor cu pret redus

Metrorexanunta deschiderea a inca 6 caserii specializate pentru achizitionarea abonamentelor lunare la pret redus cu 50%, incepand cu 27 septembrie 2019.

Ryanair lanseaza oferta promotionala de iarna. Cat vor costa biletele de avion din 27 septembrie

Ryanair, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa, a lansat astazi campania Brrr-illanta, o promotie de iarna, cu bilete la preturi foarte mici, pentru toate rutele europene operate de companie.

Sase noi puncte fixe de control a rovinietei vor fi puse in functiune pe reteaua de drumuri nationale si autostrazi

Incepand de joi 26 septembrie 2019 Compania de Drumuri va pune in functiune pe reteaua de drumuri nationale si autostrazi sase noi puncte fixe de control valabilitate rovinieta. Astfel, in total in toata tara vor fi 92 de astfel de puncte fixe de control al rovinietelor.

Instanta a dispus organizarea Adunarii Generale a Judecatorilor pe 27 septembrie

Curtea de Apel Chisinau a adoptat marti, 24 septembrie, o incheiere prin care a decis organizarea sedintei extraordinare a Adunarii Generale a Judecatorilor pentru data de 27 septembrie, ora 9. 00, la Casa Sindicatelor. Asociatia Judecatorilor mentioneaza ca incheierea vine sa puna in executare decizia CA Chisinau din 20 septembrie, prin care Consiliul Superior al Magistraturii a fost obligat sa convoace Adunarea, transmite IPN.

Abonamente la metrou pentru elevi si studenti: Metrorex a deschis inca sasecasierii

Metrorex anunta deschiderea a inca sasecasierii destinate achizitionarii abonamentelor lunare la pret redus cu 50%, incepand din 27 septembrie 2019. Astfel, pana la inceperea anului universitar,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )