Libnet.ro
UNICEF

07:46

DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI: Polonezii vor putea vota la alegerile prezidentiale doar prin corespondenta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI: Polonezii vor putea vota la alegerile prezidentiale doar prin corespondenta

Seimul Sejm), camera inferioara a parlamentului bicameral polonez, a aprobat joi un proiect de lege care stabileste votul prin corespondenta ca singurul mod posibil de a participa la alegerile prezidentiale din 2020 in Polonia. continuă pe Ziarul Bursa

Un angajat al Complexului Energetic Oltenia a murit din cauza coronavirusului

Un angajat al Complexului Energetic Oltenia, a murit din cauza coronavirusului. El se afla in concediu de odihna din martie, iar in luna aprilie s-a simtit rau, acuzand probleme respiratorii.

Romania a trecut pragul de 800 de decese din cauza coronavirusului

Nunarul de decese din cauza coronavirusului a ajuns la 803, dupa raportarea luni dimineata a alte 13 decese. Printre cazuri un barbat de 30 de ani care suferea si de obezitate.

Uber va renunta la 14% dintre angajati din cauza coronavirusului

Uber a anuntat miercuri ca va renunta la 3. 700 dintre angajati, aproximativ 14% din personal, ca urmare a diminuarii numarului de deplasari, din cauza pandemiei de coronavirus, relateaza agentia EFE.

Nelu Tataru, despre controversele privind raportarea deceselor: Noi raportam toate persoanele decedate care au fost infectate cu COVID-19. Nu spun ca au murit din cauza coronavirusului, dar au fost contaminate (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat joi, in cadrul emisiunii Dosar de politcian, ca in Romania se raporteaza toate decesele pacientilor infectati cu COVID-19, indiferent daca virusul a fost ce.

Un institut de la Beijing anticipeaza o crestere a sentimentului anti-chinez din cauza coronavirusului. Cel mai negru scenariu, un razboi cu SUA

Ostilitatea fata de regimul chinez risca sa atinga in curand un nivel fara precedent de la reprimarea in sange a contestarii din Piata Tiananmen, in 1989, si ar putea avea consecinte diplomatice dure, conchide un raport intocmit de catre un institut chinez, relateaza Reuters.

Orban, despre cand vor putea merge romanii la Biserica: Vom face o evaluare a riscului epidemiologic in prima faza, slujbele se vor tine afara

Premierul Ludovic Orban a declarat joi ca deschiderea bisericilor este in discutie dar ca, cel mai probabil, atunci cand se va lua decizia deschiderii Bisericilor, slujbele se vor tine in prima faza in aer liber, in curtea bisericilor. Vine vara si se vor putea organiza in bune conditii afara, cu respectarea masurilor sanitare, cu portul mastii, a spus premierul.

Ministrul Vela: Romanii vor putea iesi si in afara localitatilor, de la data de 15 mai

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, miercuri seara, ca romanii se vor putea deplas.

Certificatele CSU vor putea fi cerute de mai multe firme

Va creste numarul firmelor care vor putea obtine certificatele pentru situatii de urgenta CSU), utile la amanarea platii ratelor bancare, de exemplu.

Klaus Iohannis, veste excelenta pentru sportivi! Cand vor putea reincepe cantonamentele

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca sportivii de performanta vor putea reincepe cantonamen.

Pensionarii vor putea cere telefonic incasarea pensiei pe card: ce comision percepe banca

Pensionarii vor putea cere telefonic incasarea pensiei pe card, fara a mai fi nevoiti sa se deplaseze la casele de pensii si la sediul bancii, a anuntat luni una dintre cele mai cunoscute banci din Romania, precizand si care este comisionul lunar de administrare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2684 seconds )