Libnet.ro
UNICEF

17:15

DIN CAUZA LIPSEI DE ANGAJATI: Au inregistrat profituri mai mici 7 din 10 companii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DIN CAUZA LIPSEI DE ANGAJATI: Au inregistrat profituri mai mici 7 din 10 companii

Aproape sapte din zece angajatori spun ca au avut profituri si cifre de afaceri mai mici din cauza lipsei de angajati, potrivit unui sondaj publicat astazi de platforma BestJobs. continuă pe Ziarul Bursa

Imagini socante! Haos pe un drum national din cauza unui incendiu de vegetatie. Mai multe masini s-au rasturnat

Un incendiu de vegetatie a provocat un carambol pe un drum national din judetul Galati. Cinci masini s-au lovit una de cealalta din cauza fumului care a redus la zero vizibilitatea in zona. Una dintre ma.

Deficit pe piata muncii: de ce raporteaza companiile profituri mai mici

Majoritatea companiilor din Romania se plang de faptul ca nu gasesc angajati. Vor sa se extinda, dar nu au cu cine. Multe companii romanesti se afla in situatia in care reclama criza de specialisti si deficitul de forta de munca. Potrivit unui studiu BestJobs, acest lucru se traduce in venituri si profituri in scadere. Imposibilitatea [] .

DIN CAUZA CRESTERII MORTALITATII: Declinul demografic s-a accentuat in ianuarie

Populatia Romaniei a continuat scaderea din cauze demografice, iar declinul s-a accentuat in ianuarie, cand s-au pierdut 9. 867 de locuitori, fata de 6. 495 in aceeasi luna a anului 2018, in principal din cauza cresterii mortalitatii, arata datele publicate, luni, de Institutul National de Statistica INS).

Noi victime din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 177

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 177, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate.

BREXIT: Trenuri Eurostar intarziate sau anulate din cauza ''grevei de zel ''

''Greva de zel '' declansata de vamesii francezi, care se plang de inrautatirea conditiilor lor de munca din cauza Brexitului, a provocat duminica intarzieri si anulari ale trenurilor Eurostar care circula intre Franta si Regatul Unit, relateaza agentiile AFP si dpa.

Sondaj BestJobs: 7 din 10 angajatori au raportat profituri si cifre de afaceri mai mici din cauza deficitului de personal

Imposibilitatea companiilor de a recruta candidatii potriviti nu duce doar la cresterea presiunii pe ceilalti angajati, ci si la pierderea de contracte importante cu anumiti clienti, stagnarea sau reducerea productivitatii, restrangerea activitatii.

Canta acum cu mine, cifre mai mici decat la debut, dar peste Asia Express

Cea de-a doua editie a show-ului muzical Canta acum cu mine a clasat Pro TV la o distanta extrem de mica fata de concurenta, insa a tinut mai putini telespectatori in fata micilor ecrane spre deosebire de editia de debut.

Probleme in constructii din cauza OUG 114: Sunt societati care se inchid din cauza discriminarilor salariale, sustin patronatele

Controversata Ordonanta de Urgenta 114/2018, care a suprataxat mediul de afaceri, creeaza efecte negative si in domeniul constructiilor, a avertizat marti, in Parlament, Anca Marginean, director executiv al Federatiei patronale din industria materialelor de constructii PATROMAT). 'Ordonanta este discriminatorie. Sunt influente negative si va spun ca se inchid societati. Luna trecuta, patru societati le-am pus pe butuci. ', a spus aceasta. Vezi in articol ce propuneri de modificari ale OUG 114 au transmis patronatele din constructii.

HALUCINANT! Nu a fost lasata sa intre la metrou din cauza machiajului (FOTO)

O femeie din orasul Guangzhou, China, a fost obligata sa se demachieze pentru a putea calatori cu metroul.

O tanara nu a fost lasata sa intre la metrou din cauza machiajului. Cum arata

O femeie a fost obligata sa se demachieze pentru a putea calatori cu metroul din China. Tanara a adoptat stilul goth. Aceasta a distribuit online un mesaj in care a povestit ce a patit la metroul.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )