Libnet.ro
UNICEF

06:45

Din cauza vremii, duminica a fost zi neagra pentru calatoria cu trenul. Iasi - Timisoara, 32 de ore. Bucuresti - Arad, 29 de ore

Hotnews Hotnews,
 Din cauza vremii, duminica a fost zi neagra pentru calatoria cu trenul. Iasi - Timisoara, 32 de ore. Bucuresti - Arad, 29 de ore

Duminica, incepand cu ora 2. 00, trenurile au acumulat intarzieri uriase din cauza caderii unor copaci peste liniile de contact in mai multe puncte din sud-vestul tarii. Situatia s-a mai imbunatatit doar dupa ora 17. 00, dar cateva trenuri au stationat intre 9 si 15 ore, fie in zona Orsova, fie la cateva zeci de kilometri de Arad. A fost una dintre cele mai grave avarii din ultimii ani, deranjamentele inregistrate la sistemul de alimentare cu energie electrica fiind numeroase si greu de remediat. Doua trenuri au acumulat si peste 800 de minute intarziere. continuă pe Hotnews

Alerta! Circulatia feroviara este intrerupta pe mai multe linii, din cauza vremii

Circulatia feroviara este intrerupta, duminica dimineata, pe mai multe linii din cauza vremii,peste 350 de calatori aflandu-se in trenurile oprite instatii, informeaza Centrul Infotrafic din.

Probleme pe calea ferata din cauza vremii n vestul tarii, mai multe trenuri, cu sute de calatori, sunt blocate

Centrul INFOTRAFIC transmite ca, duminica dimineata, se circula in conditii de iarna pe arterele din judetele aflate sub incidenta atentionarilor cod galben si cod portocaliu de ninsori, pe anumite tronsoane, in special din afara localitatilor, fara a fi semnalate insa drumuri nationale sau autostrazi cu traficul intrerupt. 10 Tren oprit si in judetul Gorj: Din cauza lipsei de tensiune in reteaua de contact, circulatia feroviara pe sectia de cale ferata 202 Targu Jiu Filiasi este intrerupta.

UPDATE Probleme pe calea ferata din cauza vremii: 11 trenuri asteapta n statii CFR pentru a merge mai departe, unul sta n cmp

59 CFR: Echipele de interventie actioneaza in teren cu 10 drezine pantograf pe urmatoarele 4 sectii de cale ferata de pe raza regionalelor Craiova si Timisoara in vederea remedierii deranjamentelor inregistrate la sistemul de alimentare cu energie electrica: Valea Sadului - Lainici, Lunca Budieni - Barbatesti, Valea Cernei - Turnu Severin si Varadia -Savarsin, unde nu exista tensiune in firul de contact, din cauza copacilor cazuti pe calea ferata. La aceasta ora 11 trenuri de calatori stationeaza in statiile de pe traseu si 1 tren in linie curenta IR 1822) pana la remedierea deranjamentelor si repunerea sub tensiune a liniei de contact.

Noi probleme din cauza vremii: Cursurile, suspendate marti in scolile din mai multe judete

Vremea rea inchide scolile in mai multe judete din tara. in Timis cursurile vor fi suspendate marti, 18 decembrie, in toate unitatile de invatamant preuniversitar, informeaza Ministerul Educatiei,.

Elevii gorjeni nu merg maine la scoala. Cursurile au fost suspendate din cauza vremii

Elevii gorjeni nu vor merge maine la scoala. Autoritatile au luat decizia de a suspenda cursurile din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile.

Trenuri blocate pe linii din cauza vremii: sute de calatori afectati

Centrul Infotrafic anunta ca, duminica dimineata, sunt mai multe probleme in traficul feroviar de pe raza Sectiei Regionale de Politie Transporturi Timisoara, fiind afectate trei trenuri cu peste 360 de calatori.

Fiul premierului israelian Benjamin Netanyahu a fost blocat pe Facebook din cauza unor postari mpotriva palestinienilor

Fiul premierului israelian Benjamin Netanyahu a fost blocat de Facebook pentru 24 de ore din cauza unor mesaje publicate de acesta impotriva palestinienilor si musulmanilor, scrie BBC News.

DIN CAUZA ZAPEZII: Aeroportul International din Timisoara, inchis temporar

Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara a fost inchis temporar, astazi dimineata, din cauza caderilor abundente de zapada, pentru a fi curatata pista.

Zeci de localitati din zona Muntenia Nord, nealimentate cu energie electrica din cauza vremii

Vremea rea a lasat in bezna zeci de localitati din zona Muntenia Nord. Potrivit unui raport al IGSU, aproape 150. 000 de consumatori din 17 judete erau afectati, duminica, de avariile la reteaua de energie electrica, produse in contextul vremii nefavorabile.

Soferita vitezomana, cu masina in sant din cauza poleiului. O persoana a fost ranita, fiind internata pentru ingrijiri medicale

O femeie de 51 de ani este cercetata pentru vatamare corporala din culpa, dupa ce a pierdut controlul directiei, pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum, si a derapat, rasturnandu-se cu masina in afara carosabilului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )