Libnet.ro
UNICEF

05:45

Din cauza vremii reci, capsunele romanesc va ajunge pe tarabe cu intarziere

Adevărul Adevărul,
Din cauza vremii reci, capsunele romanesc va ajunge pe tarabe cu intarziere

Cultivatorii de capsuni au inregistrat, in unele zone, pierderi de pana la 20%din cauza temperaturilor negative din ultimele zile. Ei spera ca la inceputul lunii mai sa iasa pe piata cu capsuni romanesti de sera. continuă pe Adevărul

Din cauza vremii reci, capsunele romanesti vor ajunge pe tarabe cu intarziere

Cultivatorii de capsune au inregistrat, in unele zone, pierderi de pana la 20% din cauza temperaturilor negative din ultimele zile. Ei spera ca la inceputul lunii mai sa iasa pe piata cu capsune romanesti de sera.

Din cauza vremii, nu am putut trimite elicopterul

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), a declarat, sambata, pentru News. ro, ca, din cauza vremii, nu a putut trimite un elicopter in zona avalansei din Retezat, neexistand in acest moment o confirmare a mortii celor doi copii care ar fi fost prinsi sub zapada.

Politia romana: 8 drumuri nationale si 9 drumuri judetene, inchise din cauza vremii nefavorabile

Inspectoratul General al Politiei Romane a anuntat ca opt drumuri nationale, noua drumuri judetene si un drum comunal erau inchise circulatiei rutiere vineri dimineata, din cauza vremii nefavorabile, potrivit Agerpres. Vezi in articol ce drumuri sunt inchise circulatiei.

E haos si pe AEROPORTUL din Iasi! Avioanele NU AU MAI DECOLAT din cauza vremii! De asemenea, si traficul feroviar e paralizat

E haos si pe aeroportul din Iasi, unde avioanele nu au mai decolat din cauza vremii! Sute de oameni asteapta sa li se spuna ce se va intampla mai departe, insa pe aeroport nu exista niciun.

Traficul rutier pe opt drumuri nationale, intrerupt din cauza vremii nefavorabile

ACTUALIZARE 09:30 Traficul rutier era intrerupt, la ora 9. 00, pe opt tronsoane de drumuri nationale, din cauza zapezii si a viscolului, informeaza Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Doua tronsoane de drumuri nationale din Vaslui si Galati mai sunt inchise din cauza vremii. Porturile Constanta Nord, Constanta Sud - Agigea si Midia au fost redeschise

Doua tronsoane de drumuri nationale din Vaslui si Galati mai erau inchise vineri seara din cauza zapezii si a viscolului, iar pe un drum national din judetul Galati se circula cu restrictii. Porturile Constanta Nord, Constanta Sud - Agigea si Midia au fost redeschise, potrivit news. ro.

Mai multe sectoare de drum, inchise din cauza vremii capricioase

Trei sectoare de drum judetean au fost inchise circulatiei rutiere din cauza conditiilor meteo si a starii proaste a caii de rulare. De asemenea, s-a intervenit cu utilaje de deszapezire in urma lapovitei si a ninsorilor cazute in zonele de deal si de munte.

Doi copii ar fi murit, sambata, intr-o avalansa in Muntii Retezat. in zona se aflau 51 de persoane. Raed Arafat: Din cauza vremii, nu am putut trimite un elicopter

Cinci turisti au fost surprinsi, sambata, de o avalansa care a avut loc in Muntii Retezat. Doi dintre acestia, copii de 12, respectiv 14 ani, ar fi murit, dupa ce au fost loviti de pietre. Pe de alta parte, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a precizat ca nu exista confirmarea decesului celor doi, potrivit News. ro.

Operatiuni dramatice din cauza vremii. Oamenii au fost salvati cu senilatele din nameti

Douazeci si cinci de oameni care au ramas blocati in masinile inzapezite, in judetul Galati, au fost salvati cu ajutorul utilajelor grele si a senilatelor. Opt persoane printre care un copil,.

PRAPAD DIN CAUZA VREMII! Pamantul a luat-o la vale in Prahova. Mai multe gospodarii, DISTRUSE in totalitate (VIDEO)

Vremea rea produce deja pagube. Sase gospodarii au fost distruse in totalitate dupa o alunecare de teren care a avut loc in judetul Prahova, satul Tarculesti. Pentru ca exista pericolul ca si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )