Libnet.ro
UNICEF

05:15

Un DJ din Cluj-Napoca are de platit o amenda record de 30.000 lei: Nu avea autorizatie pentru folosirea melodiilor

B1 B1,
Un DJ din Cluj-Napoca are de platit o amenda record de 30.000 lei: Nu avea autorizatie pentru folosirea melodiilor

Un barbat din Cluj-Napoca, care lcureaza ca DJ in timpul liber si isi facea reclama pe stalpii, cu toate ca nu avea autorizatie pentru a folosi piesele. Astfel, oamenii legii s-au autosesizat si au deschis o. continuă pe B1

Banca regelui astfaltului a fost sparta la Cluj. Nu s-au furat bani, ci un laptop, un telefon mobil si un aparat foto

Sediul unei banci din Cluj-Napoca a fost spart duminica noaptea, iar hotul nu a furat bani, ci un laptop, un telefon mobil si un aparat foto, spun politistii care nu l-au prins inca pe faptas. Sediul pagubit este al Bancii Romane pentru Credit si Investitii din Cluj, proprietate a lui Dorinel Umbrarescu, ca si firmele de constructii UMB Spedition si Tehnostrade care i-au adus numele de rege al asfaltulului.

Terenul fostei fabrici Flacara din Cluj, cumparat de firma de IT iQuest de la LBBW Immobilien

LBBW Immobilien, companie controlata de banca germana LBBW, a vandut terenul fostei fabrici Flacara din Cluj-Napoca, pe care dorea sa dezvolte un proiect imobiliar de 80 milioane de euro. Fosta platforma industriala din Cluj a fost cumparata de firma.

Studentii si-au ales liderii la Cluj

Peste 300 de reprezentanti ai studentilor din Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romani s-au intalnit, in perioada 28 iulie - 3 august, la Cluj-Napoca, la a noua editie a Forumului Organizatiilor Studentesti din Romania, cel mai amplu eveniment studentesc de dezbatere a politicilor educationale la nivel national.

LBBW Immobilien a vandut firmei iQuest un teren in Cluj

Compania LBBW Immobilien, detinuta de banca germana LBBW, a vandut terenul fostei fabrici Flacara din Cluj-Napoca, unde intentiona sa dezvolte un proiect imobiliar de 80 milioane de euro, firmei iQuest din domeniul IT, care vrea sa construiasca un sediu pentru cei 400 de angajati din oras.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )