Libnet.ro
UNICEF

22:15

Din Costa Rica, Elena Udrea baga o statiune in insolventa

Antena3 Antena3,
Din Costa Rica, Elena Udrea baga o statiune in insolventa

Desi este in Costa Rica, Elena Udrea cere insolventa unei statiuni. Este vorba despre Compania Bai Boghis, din Salaj, care administreaza mai multe active statiunii balneoclimaterice si un hotel. Fostul. continuă pe Antena3

S-A TERMINAT! Ambasada din Costa Rica tocmai A FACUT ANUNTUL momentului

Opozitia venezueleana a preluat controlul asupra ambasadei tarii in Costa Rica, a anuntat reprezentanta opozitiei Maria Faria, citata de El Nuevo Herald. Costa Rica este una dintre cele 50 de tari.

Elena Udrea comenteaza acuzarea Laurei Codruta Kovesi: ,,Daca eu am ncalcat legea, atunci si ea a ncalcat-o si ar trebui sa primeasca minim 6 ani de puscarie

Intr-o postare publicata pe Facebook luni dimineata, Elena Udrea, aflata in prezent in Costa Rica, a comentat acuzarea Laurei Codruta Kovesi, sustinand ca daca ea a incalcat legea, atunci si Kovesi se face vinovata de acelasi lucru si ar trebui condamnata la cel putin 6 ani de inchisoare.

ELENA UDREA COMPARA DOSARUL KOVESI CU DOSARUL GALA BUTE: Daca eu am incalcat legea, atunci si ea a incalcat-o

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea compara dosarul Laurei Codruta Kovesi deschis in urma unei plangeri a lui Sebastian Ghita, cu dosarul Gala Bute, afirmand ca, daca ea a incalcat legea, atunci si fosta sefa a DNA a incalcat-o si ar trebui sa primeasca minim 6 ani de puscarie, plus sa fie obligata sa ii dea banii inapoi lui Ghita .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )