Libnet.ro
UNICEF

15:15

Din culisele cinematografiei.Cum a incercat Mircea Daneliuc sa-l invinga cu propriile-i arme pe Sergiu Nicolaescu

Adevărul Adevărul,
Din culisele cinematografiei.Cum a incercat Mircea Daneliuc sa-l invinga cu propriile-i arme pe Sergiu Nicolaescu

Regizorul Mircea Daneliuc a acceptat sa realizeze un film dupa un scenariu scris de Beno Meirovici, proiect care data de cel putin 15 ani si care implica urmariri si multe impuscaturi, atribuindu-si rolul unui inspector la Siguranta Statului. Pelicula Editie speciala, filmata in 1976, a iesit pe piata abia doi ani mai tarziu din cauza numeroaselor probleme pe care le-a avut cu cenzorii vremii. continuă pe Adevărul

BOMBA la PRO TV! GIANINA a spus ADEVARUL despre LAS FIERBINTI! Detalii NEBANUITE din CULISELE serialului si despre CELENTANO

Anca Dumitra, actrita care o interpreteaza pe Gianina, in serialul Las Fierbinti, de la PRO TV, a facut marturisiri legate de culisele serialului TV, dar si despre colegul sau, Celentano.

Detalii socante din culisele anchetei de la Timisoara. Ofiter ISU: Ni s-a cerut sa pastram secretul in privinta echipajelor care au intervenit in primele zile in bloc si s-au contaminat!

Oameni din sistemul de urgenta povestesc cum personalului de pe ambulante si pompierilor care au intervenit in blocul contaminat sambata, duminica si luni nu li s-au facut analize si li s-a spus ca.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )