Libnet.ro
UNICEF

01:05

Din ce in ce mai multi romani aleg sa manance sanatos, arata cel mai recent studiu realizat de BRAT

Antena3 Antena3,
Din ce in ce mai multi romani aleg sa manance sanatos, arata cel mai recent studiu realizat de BRAT

Romanii acorda alimentatiei o importanta din ce in ce mai mare, potrivit celui mai recent Studiu National de Audienta SNA) realizat de Biroul Roman de Audit Transmedia BRAT). Tendintele acopera perioada. continuă pe Antena3

FoodPanda: Romanii dau mai multi bani pe mancare in 2015. Comanda medie online a crescut la 15 euro

Comanda medie de mancare plasata online se ridica in prezent la circa 15 euro, fata de 10 euro, cat reprezenta valoarea cosului mediu din 2014, arata datele Foodpanda. ro , cea mai mare platforma online de comenzi de mancare din Romania.

Francois Hollande apara libertatea de expresie dupa manifestatiile din mai multe tari impotriva caricaturilor cu Mahomed

Presedintele francez Francois Hollande a aparat, sambata, libertatea de expresie, una dintre valorile Frantei, dupa ce vineri in mai multe tari au avut loc manifestatii violente ce denuntau caricaturile cu profetul Mahomed publicate in ultimul numar al revistei de satira Charlie Hebdo, scrie AFP.

Suspectii de SPIONAJ din MAI, Mihai Sova si Ingrid Mocanu Popa, eliberati din functie

Secretarul general adjunct al Ministerului Afacerilor Interne, Mihai Sova, si consiliera ministrului Gabriel Oprea, Ingrid Mocanu Popa, cercetati de procurorii DNA pentru spionaj, au fost eliberati din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )