Libnet.ro
UNICEF

14:00

Din nou, INDEPENDENT: Fostul ofiter SRI Daniel Savu A DEMISIONAT din PRU

B1 B1,
Din nou, INDEPENDENT: Fostul ofiter SRI Daniel Savu A DEMISIONAT din PRU

Fostul ofiter SRI Daniel Savu a demisionat, marti, din Partidul Romania Unita, condus de Bogdan Diaconu. Acesta a motivat ca miscarea nationalista din Romania nu poate progresa daca este. continuă pe B1

Fostul senator Daniel Savu a demisionat din PRU

Demisie de rasunet in PRU. Fostul ofiter SRI si fost senator PSD, Daniel Savu, a decis sa plece din partid. Anuntul a fost facut de politician pe blogul personal. Miscarea nationalista din.

Ministerul Energiei se razgandeste si nu-l mai schimba din functia de administrator la Rompetrol Rafinare pe Marius Mitrus, fost ofiter SRI

Ministerul Energiei respinge revocarea lui Marius Mitrus din calitatea de membru al Consiliului de Administratie al Rompetrol Rafinare, se arata intr-o scrisoare a ministrului Toma Petcu, transmisa BVB. Decizia ministerului a fost luata in contextul in care pe ordinea de zi a sedintei AGA din 13 aprilie 2017 se afla revocarea lui Mitrus si inlocuirea lui cu Laurentiu-Dan Tudor, candidatura sustinuta chiar de Ministerul Energiei, din calitatea sa de actionar. Marius Mitrus, fost ofiter SRI, ocupa functia de administrator la Rompetrol Rafinare din aprilie 2016, la propunerea Ministerului Energiei.

Igor Dodon ataca, din nou, Bucurestiul si trimite un avertisment unionistilor

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a cerut din nou, ieri, Bucurestiului sa nu se amestece in treburile interne ale republicii si sa recunoasca tratatul de frontiera, asa cum a recunoscut independenta Republicii Moldova, avertizand ca va combate unionismul pana la moarte, transmite Deschide. md.

Florian Bodog: Spitalul AKH va face din nou transplanturi de plamani romanilor. Si Spitalul Sfanta Maria poate face transplanturi pulmonare

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a transmis ca Spitalul AKH va face din nou transplanturi pulmonare romanilor, asta dupa ce in urma cateva zile, reprezentantii clinicii au spus ca nu vor mai face acest lucru. De asemenea, minis .

Dodon vrea ca limba rusa sa devina din nou obligatorie in Republica Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, considera ca predarea limbii ruse ar trebui sa devina din nou obligatorie in scolile din tara sa si ca documentele elaborate de autoritatile statului sa fie in doua limbi, relateaza Deschide. md.

Din nou panica la Londra. O masina a intrat in trecatori, langa un club. Patru persoane au fost ranite

Londra a intrat din nou in panica in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce o masina a intrat intr-un grup de oameni, in apropierea unui club .

VIDEO. Manifestatie de sustinere a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Protestatarii se vor intalni in Piata Victoriei: Pana acum am rezistat, e timpul sa luptam din nou

Un nou protest se anunta, miercuri, in Bucuresti, dupa comunicarea de catre ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a rezultatelor evaluarii sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, si a procurorului-general, Augustin Lazar. Manifestantii s-au organizat .

Manifestatie de sustinere a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Protestatarii se vor intalni in Piata Victoriei: Pana acum am rezistat, e timpul sa luptam din nou

Un nou protest se anunta, miercuri, in Bucuresti, dupa comunicarea de catre ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a rezultatelor evaluarii sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, si a procurorului-general, Augustin Lazar. Manifestantii s-au organizat .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )