Libnet.ro
UNICEF

09:30

Din nou probleme pentru elicopterul Vioricai Dancila: aterizare cu peripetii in Gorj, din cauza unor vaci

Hotnews Hotnews,
 Din nou probleme pentru elicopterul Vioricai Dancila: aterizare cu peripetii in Gorj, din cauza unor vaci

Premierul Viorica Dancila a facut duminica o vizita in judetul Gorj, insa, in localitatea Polovragi, elicopterul in care se afla sefa Guvernului a avut peripetii la aterizare, relateaza Digi24. continuă pe Hotnews

Oana Roman, din nou la spital: Astept rezultatele

Oana Roman a ajuns din nou la spital, din cauza unor probleme de sanatate. Acum, fiica lui Petre Roman asteapta rezultatele. Azi dupa eveniment m-am dus direct la spital pentru verifica o mica.

Caru' cu vedete: Roxana Ionescu se lauda cu inelul de logodna. As spune da din nou si din nou; Cati bani a primit Madonna pentru a canta la Eurovision 2019

De ce nu isi doreste Nicoleta Nuca sa faca un copil acum! Nu are voie lumea sa se ingrase. Din fericire, momentan nu. Desi s-a speculat asta. Nu are voie lumea sa. Paula Chirila este din nou singura. Relatia cu iubitul tinerel s-a incheiat: Nu mai tinem legatura. Ca orice relatie care se termina, relatia s-a.

Romania cere UE sa legalizeze din nou fabricarea tuicii acasa

Romania vrea sa legalizeze din nou fabricarea tuicii acasa. Sprijinite si de Ungaria, autoritatile romane cer oficialilor UE ridicarea interdictiei distilarii fructelor pentru a face tuica.

Dragnea si Daea, din nou in emisiunea Viata Satului de la TVR

Liderul PSD Liviu Dragnea si ministrul Agriculturii, Petre Daea, vor aparea din nou in emisiunea Viata Satului, difuzata duminica de Televiziunea publica. Cei doi au fost invitatii emisiunii si saptamana trecuta, fapt criticat de Opozitie, care a acuzat ca acestia au beneficiat de promovare electorala pe bani publici.

Marius Copil colaboreaza din nou cu Andrei Pavel

Marius Copil locul 81 ATP) a anuntat, vineri, ca fostul sportiv Andrei Pavel va fi din nou antrenorul sau. Aradeanul incetase colaborarea cu Pavel la 16 februarie, dupa o perioada de sapte luni in care au lucrat impreuna.

Digi24: Planul secret al Vioricai Dancila. Ce se va intampla cu PSD dupa 26 mai

Ziua alegerilor este, la PSD, in mod traditional legata de soarta liderului partidului, conceptul de noaptea cutitelor lungi intrand in antologia politica dupa ce social-democratii si-au devorat liderii dupa fiecare runda electorala pierduta. Ziua de 26 mai este asteptata cu sufletul la gura de Liviu Dragnea, pentru ca de aceste alegeri depinde cariera sa politica, dar si de actualul premier, Viorica Dancila, care de cateva luni isi croieste drum catre scaunul de presedinte al PSD.

Chelsea Manning, trimisa din nou in inchisoare in SUA

Un judecator federal a dispus joi trimiterea dupa gratii a fostei analiste militare americane Chelsea Manning pentru 'ultraj la adresa justitiei', deoarece a refuzat sa raspunda la intrebarile privind fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Lavinia Parva a adus pe lume un baiat. Stefan Banica a devenit din nou tata: Sunt fericit

Lavinia Parva a adus pe lume joi, 16 mai, un baiat perfect sanatos. Stefan Banica, sotul artistei, a facut anuntul pe Facebook, declarandu-se foarte fericit. Sunt fericit pentru ca a.

Romania vrea sa legalizeze din nou fabricarea tuicii acasa

Romania, sprijinita de Ungaria, vrea sa ridice interdictia distilarii fructelor pentru a face tuica acasa, practica traditionala in est si in centrul Europei care este restrictionata in UE din motive de sanatate, relateaza Reuters.

Amsterdamul introduce o nou taxa pentru turisti

Municipalitatea din Amsterdam a decis, ieri, sa introduca o noua taxa care se va aplica turistilor, al caror numar a crescut in mod spectaculos in ultimii ani, transmite DPA.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )